Dolce & Gabbana Dolce Shine EdP

Dolce Shine EdP Eau de Parfum är en damparfym från Dolce & Gabbana som lanserades 2020.

4.3
Betyg
6
Omdömen
1
Butiker
42%
TOPP

Dolce & Gabbana Dolce Shine EdP EdP har fått betyget 4.3 av 5 baserat på 6 omdömen. Snittbetyg för märket Dolce & Gabbana är 4.6.

6 reccensioner & kommentarer
Underbar lätt och frisk doft som inte är för "på" eller tung men ändå håller kvar sin doft länge..
skrivet av Linda Walldén den 23 Sep 2021
Jag hade så höga förväntningar på den här! Jag har garden sen 2 år och älskar den. Shine, låter som att den ska dofta sommar, tyvärr inte så jag vill dofta. Jag hade velat ha den varmare och mjukare. Har läst en del om den och kollat på vad "parfym-människor" på youtube har att säga, jag var nära att lägga en beställning innan jag doftat men är så glad att jag inte gjorde det. Jag skulle absolut kunna ha den men inte till det priset och frågan är om jag verkligen skulle använda den. I mitt tycke påminner den något om clean dofterna, fräsch och lätt.
skrivet av Sophie den 21 Apr 2021
5/5 Rekommenderar starkt. Sommrig och fräsch, väldigt fruktig men inte för söt. Perfect till vardags eller finare tillfällen.
skrivet av T den 29 Dec 2020
Min sommarparfym 2020! Jag har aldrig haft en parfym från Dolce sedan innan, men kvinnan i butiken på Kicks trodde att detta kunde vara något för mig. Jag har alltid haft Armani och Hugo boss, i princip alla mina parfymer är utav något av dessa märken men - wow. Hon hade rätt! Tycker den känns frisk och fruktig, samtidigt är det en känsla av lyx i den. Vardagsparfym jajamen!
skrivet av Hanna den 28 Aug 2020
Har köpt den här och är mycket nöjd med mitt köp! Den har en underbart mjuk och fruktig doft, perfekt nu på sommaren. Måste också säga att man känner verkligen doften av mango! 👍
skrivet av Susanne den 24 Jun 2020
Det här blir min doft för sommaren 2020! Fräsch men ändå mjuk, mer min stil än de andra parfymerna i Dolce Garden.
skrivet av Anne den 16 Jun 2020