DKNY Be Delicious

Be Delicious Eau de Parfum är en damparfym från DKNY som lanserades 2004.

4.8
Betyg
170
Omdömen
5
Butiker
17%
TOPP

DKNY Be Delicious EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 170 omdömen. Snittbetyg för märket DKNY är 4.2.

170 reccensioner & kommentarer
Jätte bra parfym som håller hela dagen
skrivet av Maria den 4 Apr 2019
Perfekt för min fru Den luktar fantastisk bra.
skrivet av Grzegorz den 8 Feb 2019
Prefekt!
skrivet av Leila den 16 Jan 2019
Har inte haft denna på 7 år men köpte idag min tredje flaska... Doften är kanske safe och många menar att den är för vanlig (för en parfymnörd), men den är ju så fräsch och pigg. Great longevity and sillage.
skrivet av Helene den 29 Dec 2018
Äpple Den här parfymen fick jag av min karl. (att han kunde hitta ngt som jag bara älskar, is beyond me) Den doftar feminint och friskt av äpple. Lite sött utan att bli så där överdrivet sött som vissa andra parfymer, så enligt mitt tycke passar den att användas av både unga vuxna och såna som är 40+ som jag 😉 Hm, det är svårt att förklara eller rekommendera parfymer då det är så individuellt vad man tycker om...
skrivet av jennie36 den 6 Oct 2018
Jätte bra
skrivet av Merima den 29 Jun 2018
Härlig klassiker med åh så söt flaska. Doftar sött och fräscht. Lätt.
skrivet av Malin den 29 Apr 2018
Gudomlig En frisk och fräsch doft! Har testat många parfymer genom åren men denna är klart den bästa av de alla! Det är den parfym som jag har fått mest beröm för av kända och okända människor och som ofta frågar vad den heter. Den är min favorit och jag kommer förmodligen ta ett lån och köpa upp alla lager om de skulle någonsin sluta med den!
skrivet av Hanna den 7 Apr 2018
🌹 ❤️❤️❤️ min favorit perfim mycket bra
skrivet av Rahwa den 21 Mar 2018
Min pojkväns parfym. Varje gång han använder den blir jag alltid överväldigad av hur gott han luktar. Vill man få en potentiell partner på fall så är denna parfym the way to go.
skrivet av Klara den 2 Mar 2018
Denna doften är så diskret men samtidigt luktar den så himla gott.
skrivet av Q den 24 Feb 2018
Perfekta doften till vår & sommar. Luktar så fräscht!
skrivet av Tina den 23 Feb 2018
Mammas favoritparfym. Fräsch doft.
skrivet av Agneta M. den 17 Dec 2017
doft av goa äpplen Luktar helt underbart gott flaskan ser fin ut En doft man inte tröttnar på en doft man kan ha varje dag.
skrivet av Viktoria Olsson den 12 Nov 2017
Kanon god.
skrivet av Annika den 24 Sep 2017
Fräsch underbar doft En av mina absoluta favorit parfyner luktar riktigt fräscht utan vara tung. Jag är allergisk mot parfymer men så länge jag inte ta den på den tunaste huden känner jag inte av den.
skrivet av Emma Elisabeth P den 11 Sep 2017
Bra mycket trevlig arom!
skrivet av Nelea den 5 Sep 2017
Fräsch Jätte god doft, somrig och fräsch
skrivet av Linda den 20 Jul 2017
Min favoritsort
skrivet av Susanne den 5 May 2017
Det ok
skrivet av Shilpi den 16 Apr 2017
DKNY be delicios Min favoritparfym! Så fräsch💕
skrivet av Gunnel den 8 Apr 2017
Doft Mycket bra parfym
skrivet av Abdulfatah D. den 6 Apr 2017
Tidlös parfym😊
skrivet av Åsa L. den 31 Mar 2017
Fräsch doft Jag använder enbart parfym DKNY Be Delicious under vardagar och Be Delicious Gold till fest. Doftar ljuvligt och fräscht.
skrivet av Christina den 13 Mar 2017
Bra och snabb postat.
skrivet av Rabeh den 13 Mar 2017
Lagom, mild doft. Fräsch! Andra gången jag köper den.
skrivet av Amelie den 12 Mar 2017
Min go to parfym, har några andra som jag varierar med lite då och då men denna är den parfym jag överlägset använder mest. Den är frisk, fräsch, inte för söt eller starkt doftande.
skrivet av Sanna Sjöberg den 9 Mar 2017
Dufter godt. Frisk. Tror ikke det er en duft som vedvarer utover dagen. Jeg følte i hvert fall ikke det. Men behagelig duft.
skrivet av Silje den 9 Mar 2017
Bra
skrivet av Amal A. den 8 Mar 2017
Underbar doft Doftar inte för mycket, kan användas både dag och kvällstid.
skrivet av Suzanne den 3 Mar 2017
Finns ingen parfym som doftar mer underbart än denna! Det är denna jag använder till vardags, fest, barnkalas, you name it! Älskar söta blommiga dofter så denna är perfekt!
skrivet av Helmefors den 3 Mar 2017
Dette er helt klart min favoritt! Jeg har brukt denne i mange år, nettopp fordi den lukter så utrolig godt! Vet ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke fikk tak i denne :)
skrivet av Silje den 22 Feb 2017
👍🏼
skrivet av Pernilla den 20 Feb 2017
Helt klart en favorit! 😍 Får alltid kommentarer på jobbet av kollegor som undrar vad det är som luktar så himla gott!! 😊
skrivet av Eva Felicia Freja Carlsson den 18 Feb 2017
Dkny Bra pris och snabb leverans
skrivet av Stefan den 28 Jan 2017
En helt underbar parfym som verkligen rekommenderas.
skrivet av Inga-Lill den 23 Jan 2017
Kvalmig och alldeles för mycket.
skrivet av Saga den 23 Jan 2017
parafym Toppen
skrivet av Anna-Lena den 19 Jan 2017
Doftar fräscht
skrivet av Ulla den 9 Jan 2017
Luktar gott
skrivet av Ingrid den 9 Jan 2017
DKNY Be delicious Bra doft som håller hela dagen.
skrivet av Heléne den 8 Jan 2017
Snabb och bra leverans Helt nöjd med allt
skrivet av Solveig M. den 5 Jan 2017
Bra
skrivet av Berta den 28 Dec 2016
Bra pirs o snabb leverans.
skrivet av Lilian E. den 23 Dec 2016
En härligt frisk doft
skrivet av Malin den 19 Dec 2016
Dkny be delidoiud mycket uppskattad doft av både mig själv och andra
skrivet av Liselotte den 6 Dec 2016
Fantastisk god doft Varar länge, känns även nästa dag. Doften är mycket lätt.
skrivet av Mirjam den 26 Nov 2016
Underbar doft känner mig så fräsch av denna underbara doft,
skrivet av Annika den 22 Nov 2016
bra
skrivet av Maria den 6 Nov 2016
Mycket bra
skrivet av Marie den 31 Oct 2016
Luktar jätte gott o friskt..
skrivet av Catharina den 25 Oct 2016
Mycket bra Snabbt leverans
skrivet av Shakawan den 23 Oct 2016
En bra parfym Väldig gott och fräsch parfym
skrivet av Hussein den 21 Oct 2016
God doft Rekommenderar den
skrivet av Susann den 19 Oct 2016
Be Delicious EdP Fräsch, härlig doft. Älskar den!
skrivet av Margareta den 18 Oct 2016
Bra produkt
skrivet av Gammat den 10 Oct 2016
Luktar gott
skrivet av Marianna den 9 Oct 2016
typiskt vårdoft ganska frisk, men tyvärr inte min doft
skrivet av Charlotte den 3 Oct 2016
Be Delicious EdP En riktig väldoft
skrivet av Ulla den 17 Sep 2016
Basdoft, ett måste i vardagen!
skrivet av Anneli den 18 Aug 2016
Luktar precis som jag hade färväntat mig gott
skrivet av Anna-Lena den 11 Aug 2016
DKNY En frisk och fräsch doft som passar året om.
skrivet av Tanja den 5 Aug 2016
❤️
skrivet av Yvonne den 2 Aug 2016
Bra Nöjed
skrivet av Sonia den 1 Jul 2016
Bra servis!
skrivet av Salmana den 1 Jul 2016
snabbt och smidigt
skrivet av BeritAlmqvist den 31 May 2016
★★★★★ underbar doft
skrivet av Vesna den 29 May 2016
Hoppas frugan (mor) blir nöjd på söndag. se ovan
skrivet av Lars G. den 26 May 2016
min go to parfym när jag inte vet vad jag ska använda, den passar alltid. doftar som ett sött grönt äpple.
skrivet av Nadja Nilsson den 9 Mar 2016
Luktar såååå gott och lyxigt! Älskar den
skrivet av Emelie P den 7 Mar 2016
Den här doften är underbar och håller i sig! En favvo i dofthyllan.
skrivet av Michelle Kajrup den 1 Mar 2016
Frisk og god duft
skrivet av Lalla den 28 Feb 2016
Älskar denna doften! fräsch och goe det är vad den är. Även om jag testar andra parfymer som luktar gott och fräscht kommer jag alltid tillbaka till denna. Så god doft.
skrivet av Erica Johansson den 28 Feb 2016
Fräsh doft som har den perfekta balansen mellan fräsht och sött! En riktigt vardagsfavorit som håller hela dagen.
skrivet av Mia den 26 Feb 2016
En av mine favorittparfymer. Dette er lukten av sommer for meg.
skrivet av Kristine den 25 Feb 2016
Be Delicious har varit min favoritparfym ända sedan jag först upptäckte den 2008. Den doftar underbart och passar vid alla tillfällen!
skrivet av TovaLorelai den 25 Feb 2016
Överlever inte utan denna doft. Funkar utmärkt alla dagar i veckan och tider på dygnet. Har aldrig använt någon annan doft som får så mycket positiva omdömen från omgivningen.
skrivet av Anneli S den 24 Feb 2016
Fruktig och fräsch doft. Funnits hos mig i minst fem år nu. Detta är den enda parfymen jag använder då jag oftast tycker att det kan bli lite för mycket. Fick senast idag en kommentar om hur gott jag luktar!
skrivet av Jenny Falk den 24 Feb 2016
En av mina absoluta doftfavoriter.
skrivet av Ingela Vikström den 24 Feb 2016
Så fräsch doft! Riktig vår och sommarkänsla.
skrivet av AnnaWestermark den 23 Feb 2016
Den jag alltid har till vardags. Kan inte vara utan
skrivet av Irena Vall den 23 Feb 2016
Älskar doften! Funkar både till vardags och fest, och sitter i länge!
skrivet av Julia Oxelbark den 22 Feb 2016
En favorit som finns hemma till och från alltid.
skrivet av Cecilia Johansson den 20 Feb 2016
Jeg forguder denne duften. Denne en av best jeg har lenge.
skrivet av Linnéa den 19 Feb 2016
Helt underbar doft. Bästa parfymen jag provat. Absolut värt priset enligt mig
skrivet av Felicia den 9 Nov 2015
Denna luktar så himla gott! Dock är den ganska dyr, finns liknande för flera hundra lappar mindre..
skrivet av Emma Rosebrink den 12 Mar 2015
En god och fräsh doft, men enligt mig inte fullt lika bra som det gröna äpplet.
skrivet av Allard den 9 Mar 2015
Favoritparfymen nr 1! Underbar doft.
skrivet av Aline den 8 Mar 2015
Denna doft gör mig galen. Jag älskar den friska och fräscha doften! Den sitter länge på kroppen så den räcker ett tag!
skrivet av Sophia den 5 Mar 2015
Denna är sommar för mej, fräsch fruktig doft, precis som de ska vara på sommaren!
skrivet av Tua den 5 Mar 2015
Känner mig alltid superkvinnlig när jag bär den här, och använder den helst kvällstid. Varm, mjuk och sensuell doft som inte är owerpowering men inte heller mjäkig.
skrivet av Rebecka den 27 Feb 2015
Den absolut bästa parfymen jag någonsin ägt. Så vacker i sin doft av trä och rosor, känns som en vårig dag i lätt regn eller en varm höst men svaga vindar. Den känns sofistikerad, sensuell och feminin utan att vara övermäktig. Den passar utmärkt till vardags men också till en middag eller lugnare fest. Doften sitter hela dagen och i kläderna sitter den till nästa tvätt utan att den börjar kännas instängd.
skrivet av Michelle den 25 Feb 2015
Frisk och fruktig!
skrivet av Kajsa den 24 Feb 2015
min favoparfym som är lätt och fräsch och passar alla tillfällen.rekomenderar starkt denna.
skrivet av almat den 22 Feb 2015
Fräsch doft som sitter i länge! En av mina favoritparfymer.
skrivet av annie_ den 21 Feb 2015
Väldigt fruktig och fräsch doft. En prisvärd parfym.
skrivet av Diana Stadig den 21 Feb 2015
Min favorit! :)
skrivet av Kersika Kriel den 20 Feb 2015
Väldigt fräsch och perfekt för vardagen!!
skrivet av Emma Kecevic den 20 Feb 2015
Älskar denna produkt
skrivet av Narine Krikourian den 18 Feb 2015
Älskar denna doft, har haft den några år och kommer aldrig byta. helt underbar fräsch doft
skrivet av Emma Pettersson den 18 Feb 2015
En klassiker som alltid funkar! Fräsch!
skrivet av Madds den 17 Feb 2015
En fräsch och lite mer ungdomlig doft skulle jag säga.
skrivet av Kajsa den 16 Feb 2015
En parfym som alltid finns hemma hos mig. Fräsch o lagom söt. Sitter lääänge. Älskar den helt enkelt.
skrivet av Maria Karolina Hagström den 16 Feb 2015
Ohh la la. French chic, som dom skulle säga i Amerikaland. Ljuva rosor, lite gammaldags fransk tvål och té i trädgården.
skrivet av Poupette den 15 Feb 2015
Älskar denna parfym, lagom doft och sötma. Alla tycker man luktar gott samt att doften sitter i länge. Denna är det bästa!
skrivet av Emmy Viklund den 15 Feb 2015
Denna är den perfekta parfymen. En lagom och fräsch doft som passar i vardagen när du vill lukta gott men även ute i partyvimlet.
skrivet av Moa Jonsson den 14 Feb 2015
"Lagom är bäst" är den bästa beskrivning. perfekt för alla tillfällt, mycket fräsch mindre blommig, passar allergiker.
skrivet av Pardis den 12 Feb 2015
Luktar supergott! Sött karamelligt men även sofistikerat sexigt. Jag tror många skulle gilla denna, unga och äldre. Självklart är även flaskan supersnygg!!
skrivet av Daniella den 11 Feb 2015
Vardagsfavoriten
skrivet av Irena Vall den 11 Feb 2015
Den godaste pafymen jag någonsin ägt. ÄLSKAR den! Så fräsch och fruktig.
skrivet av Salome Larsson den 11 Feb 2015
Doftar underbart och håller sig länge. Väldigt nöjd med den.!
skrivet av Marlena Parmstrand den 11 Feb 2015
En frisk doft som passar både till vardag och fest. Behövs inte mycket och det bästa av allt den sitter kvar länge.
skrivet av Udden72 den 11 Feb 2015
Fräsch och god lukt! brukar vara killens favorit
skrivet av Carin Edman den 11 Feb 2015
En härlig fräsch doft som håller hela dagen. Dryg att använda.
skrivet av Terese Göransson den 11 Feb 2015
Föralltid en favorit! 😍
skrivet av Camilla den 11 Feb 2015
Underbar doft, man känner sig fräsch med den. Passar till vardags som till fest!
skrivet av Christina Forsberg den 20 Sep 2014
Min favorit bland vardagsparfymer!
skrivet av jennifersofia den 3 Jul 2014
Köpte denna i presentask, och det var en perfekt present. Kommer definitivt att köpa som present igen. Fräsch doft!
skrivet av Aisha den 29 Apr 2014
Doften är helt ok, fräsch och så. Men eftersom den exploderade och blev så populär så tröttnade jag. Tyvärr.
skrivet av Jennifer V den 20 Feb 2014
Så underbar! Jag älskar den här parfymen. En av mina favoriter verkligen! Doftar krispigt och somrigt! väldigt fräsch och lätt. INTE tung alls! Fungerar till vardag & till fest! Älskar den, rekomenderar den verkligen!
skrivet av Michelle L den 30 Jan 2013
Fräsch doft, passar perfekt på våren. Ingen tung doft.
skrivet av Jennie Bengtsson den 13 Apr 2012
frän Blir illamående och det svider i näsan. Inte alls bra för mig!
skrivet av Britt den 20 Mar 2012
I början luktade den jättegott men efter ett tag så förändrades doften för mig och blev väldigt "tung". Så synd att jag inte kan använda den mer...
skrivet av Evelina den 29 Sep 2011
Tycker precis som de flesta, världens bästa parfym någonsin!
skrivet av Sandra den 11 Sep 2011
Den absolut bästa parfymen någonsin! Luktar helt sjukt gott :)
skrivet av Julia Danielsson den 21 Jul 2011
Söt och påträngande Parfymen håller i sig hela dagen och har en distinkt doft av gröna, väldigt söta äpplen. En parfym som många verkar överdosera - tänk på att den lämnar doftspår på bussar och tåg och kan upplevas som påträngande söt av omgivningen.
skrivet av Josefin den 7 Feb 2011
Bästa doften från DKNY!
skrivet av helajnah den 29 Nov 2010
Underbar doft, jag kan inte sluta lukta på mig själv. :o)
skrivet av nettiz75 den 31 Oct 2010
Fräsch och kvinnlig ungdomlig doft. Den passar året om!
skrivet av SARA BERGLUND den 31 Oct 2010
Detta är min absoluta favoritdoft! Fräsh doft att använda till vardags!
skrivet av Nathali den 27 Oct 2010
Kan varmt rekommendera denna mycket fräscha, lätta och somriga doft. Passar dock inte mig så här till hösten, då jag föredrar lite mer tyngd. En fördel jag har märkt med denna är att den inte påverkar de som är lite överkänsliga för dofter.
skrivet av Janett Broms den 25 Oct 2010
En favoritdoft i skåpet. Frisk, lätt och somrig. Använder den varje dag. Bra både till vardag som fest
skrivet av Jessan77 den 18 Oct 2010
En härlig, varm doft som blivit storfavorit. I början var jag lite osäker, men väl på huden är det en fantastisk doft, och jag blir alltid på bra humör av att ha den på. Perfekt för utekvällar, middagar och när jag vill klä upp mig. Inget jag slösar med då den är lite dyr, men det kompenseras av hur mycket jag uppskattar den.
skrivet av Nahal den 14 Oct 2010
Denna parfym använder jag under dagarna. Man känner sig riktigt frisk och fräsch med den på. Sitter dessutom hela dagen!
skrivet av soifa den 14 Oct 2010
Fräsch doft som sitter i länge!
skrivet av Sass den 14 Oct 2010
En frisk och fräsch doft, tycker den passar bäst sommartid. Sitter bra, är ganska stark i doften så det behövs inte mycket för att man ska dofta gott och fräscht länge.
skrivet av Agnes den 8 Oct 2010
En riktigt fräsch doft som piggar upp den trista vardagen. Doften känns uppfriskande och ren. En riktig vitaminkick nu när hösten kommer.. Kan verkligen också rekommendera body-lotionen som finns i samma serie.. Superfräsch!
skrivet av Helena den 8 Oct 2010
Riktigt fräsch doft, en perfekt vardagsparfym
skrivet av MADELEINE KARLSSON den 7 Oct 2010
Luktar helt underbart och fräscht! Funkar vid nästan alla tillfällen :)
skrivet av angelica den 6 Oct 2010
Underbar doft som passar såväl till vardag som fest. En av mina favoriter
skrivet av EMANUELSSON EVA-LOTTA den 6 Oct 2010
Luktar underbart!!
skrivet av jana den 6 Oct 2010
En doft jag ständigt återkommer till , kan inte vara utan den.
skrivet av kikkelina den 6 Oct 2010
Den här har en stickande kemisk lukt. Luktar sköljmedel.
skrivet av CARINA ALM den 6 Oct 2010
Bra vardagsdoft.
skrivet av CILLA PETERSEN den 5 Oct 2010
Min tonårsdotter älskar denna. Gillar den själv också men den känns för mycket partydoft för mig.
skrivet av Jappe den 5 Oct 2010
Fräsch, härlig söt doft. Älskar den, haft den i snart 3 år och inte tröttnat än. tror inte jag kommer göra det heller!
skrivet av Paulina86 den 5 Oct 2010
Fräsch. En parfym du kan använda varje dag.
skrivet av Duckling den 5 Oct 2010
För den som vill lukta rent och fräscht är detta en riktig höjdare!
skrivet av LÖWGREN den 5 Oct 2010
Fräsch och frisk doft!
skrivet av LINDH CARINA den 5 Oct 2010
Har en mycket fräsch doft som håller i sig hela dagen och flaskan räcker länge. Dock är den lite stark för vardagsbruk.
skrivet av Beatrice den 5 Oct 2010
Det här är nog min absoluta favorit när det kommer till parfym. Den luktar obeskrivligt gott och jag älskar flaskan. DKNY Be Delicious både ser ut och doftar lyxigt. Ett liiiiiitet minus för priset. Å andra sidan, 400 kr är ett hyfsat överkomligt pris och själva parfymen är ju helt underbar.
skrivet av hannavarupptaget den 4 Oct 2010
Kraftfull doft som kan bli "lite" för mycket!
skrivet av Yvonne Inga Kristina Olsson Adolphsson den 4 Oct 2010
Tyvärr. Luktade gott i butik men blev ståendes precis som dess röda syster. Luktar för blommigt och sockrigt för vardagsbruk.
skrivet av M den 4 Oct 2010
För mig som gillar fräscha och inte för tunga parfymer är denna helt underbar till vardags. Tycker att den passar året om. En grå vinterdag får denna mig att känna mig somrig till sinnet.
skrivet av GRUNDSTRÖM CHRISTINA den 4 Oct 2010
Åh, jag älskar denna parfym! perfekt vardagsdoft, den är fräsch och pigg men samtidigt mjuk och inte så starkt doftande som en del andra parfymer. Den är helt perfekt, min personliga favorit! Dessutom är den billig!
skrivet av Fanny den 4 Oct 2010
Fräsch vardagsparfym.
skrivet av johanna1016 den 4 Oct 2010
frisk det enda som e lite trist , är att alla bär denna men man förstår ju varför, den e ju gudomlig i doften=) frisk, fresch och ljuvlig
skrivet av malin den 18 Jul 2010
Intetsägande Fräsch doft i och för sig, men ack så intetsägande. Föredrar dofter med lite mer sting i. Men smaken är olika som tur är, annars hade vi ju doftat likadant vilket även det hade varit tråkigt. Den får ändå 3 stjärnor av mig.
skrivet av IA den 19 Sep 2009
pest äcklig
skrivet av k den 8 Jul 2008
Fy Inte alls så frisk som många beskriver den. Stinker sträv grape. Opersonlig och tråkig. Inte min smak alls.
skrivet av Lantflickan den 16 May 2008
Blä! Påminner lite om bondlukt
skrivet av AdSD den 11 Dec 2007
kanon Härlig doft
skrivet av EN den 30 Aug 2007
Upppiggande och kvinnlig! Man blir glad när man bär den!
skrivet av B den 15 Aug 2007
Absolut tidernas bästa parfum!!!
skrivet av Maria den 31 May 2007
Beroendeframkallande!!! Har aldrig fått så mycket komplimanger för en parfym! Kan inte leva utan den.:-)
skrivet av Gittan den 20 May 2007
Luktar bäst! JAG ÄLSKAR DENNA PARFYM! DEN BÄSTA NÅNSIN! Mumms, ;]
skrivet av jag, den 18 Mar 2007
Bästa parfymen! Killarna blir på rad efter en när dom känner doften av denna ljuvliga parfym! Den luktar utomordernligt gott, vilket vill säga att den är den bästa parfymen just nu! ;]
skrivet av hon, den 18 Mar 2007
Luktar rent Den här parfymen luktar helt klart bäst! Det luktar fräsch och rent.
skrivet av Rebecca, den 18 Mar 2007
Fräsch Det här är min absoluta favoritparfym just nu. Passar både till vardag och fest!
skrivet av Laila den 15 Mar 2007
Mums vad den luktar gott : )
skrivet av Anna Svensson den 27 Nov 2006