Clean Skin Reserve

Skin Reserve Eau de Parfum är en unisexparfym från Clean som lanserades 2016.

4.8
Betyg
15
Omdömen
4
Butiker
28%
TOPP

Clean Skin Reserve EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 15 omdömen. Snittbetyg för märket Clean är 4.6.

15 reccensioner & kommentarer
Behaglig och diskret doft som jag haft även tidigare. Tyckte vid första inköp (rea) att den kanske var lite `tantig´ men fått många komplimanger av unga personer av doften. Sedan är det förstås att alla dofter passar inte alla pga hudens olika PH värden men denna verkar passa för mig.
skrivet av Anne Helena Halonen den 13 Jan 2023
Min dagliga doft. Rekommenderar starkt!
skrivet av Natasha Nalumasi den 10 Oct 2022
Ny höstfavorit Mjuk och kvinnlig. Doftar sött som en pralin men med mysk som rundar av det söta, och den känns fräsch på samma gång. Får mig att vilja krypa upp i soffan under en filt och dricka varm choklad
skrivet av emelie_85_ den 2 Nov 2021
Köpte denna utan att ha provat den efter att ha läst mycket positivt om den. Det är en jättemysig doft, mjuk och fin. Söt men ändå fräsch, inte påträngande alls. Perfekt på hösten när man bara vill mysa in sig i soffan under en filt
skrivet av Emelie den 2 Nov 2021
Helt underbar!!!
skrivet av Karin Mari Susann Knutsson den 18 Oct 2021
Kvinnlig & sensuell Vilken ljuvlig doft! Helt kär!! Doften omsluter än och känns så underbart kvinnlig och sensuell. Doften av sammetslen hud, vanilj och värme! Både min man och jag älskar den! Tack Clean! <3
skrivet av emma4223 den 17 Sep 2020
Jag älskar orginalet SKIN men hörde om denna och den är ännu bättre! Tonkaböna är min favorit doft i parfym och gör parfymen varm. Testade blanda med Rain i butik, vilket var helt underbart! Det får bli nästa köp!
skrivet av Ellie den 26 Jun 2020
Jag är kär Detta är den ultimata doften när jag vill känna mig sensuell och vacker. Otroligt mysig och omfamnande doft!!
skrivet av p-72 den 9 May 2020
Min brorsas favorit parfym!! Han fick denna av mig och älskar den:)
skrivet av Sofie den 8 May 2020
Varm och omslutande En varm & sensuell doft! Den blir så himla fin när den landat på huden och håller hela dagen!
skrivet av Ems den 5 May 2020
Mjuk och varm doft. En parfym som verkligen ÄR mysig! Gillar originalet, men den här doftar ännu mer balanserat och lyxigt. Som en dyr cashmere-tröja. Och min kille kan inte slita sig från mig när jag bär denna :) Då vet man att det är en bra parfym!
skrivet av Lena den 21 Apr 2020
Favoriten! Älskar denna doften och kan verkligen inte få nog. Den är underbart varm och ger en romantisk känsla. Sitter superbra hela dagen.
skrivet av Gabriella den 20 Apr 2020
Min absoluta favorit! Jag bara älskar denna doften, den är helt underbar. Söt och fräsch på samma gång och beroendeframkallande på något sätt. Den känns väldigt varm utan att vara tung och den sitter verkligen hela dagen. kan inte få nog av den!
skrivet av gabriella.a.lindberg den 14 Apr 2020
Fullkomligt älskar denna parfymen! Den är som en pralin!
skrivet av Gabriella den 9 Mar 2020
WOW, älskade originalet och denna passar mig mycket bättre. Sitter hela dagen och är så mjuk och vacker.
skrivet av Fanny den 9 Mar 2020