Calvin Klein CK One

CK One Eau de Toilette är en unisexparfym från Calvin Klein som lanserades 1994.

4.8
Betyg
248
Omdömen
5
Butiker
28%
TOPP

Calvin Klein CK One EdT har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 248 omdömen. Snittbetyg för märket Calvin Klein är 4.4.

248 reccensioner & kommentarer
god doft jag kan dock uppleva att den är lite mer åt det maskulina hållet, och luktar lite mer starkt än sött t.ex. för dej som gillar lite sötare unisex dofter så är inte denna för dig, Men annars en otroligt god doft
skrivet av antisa04 den 30 Nov 2021
Jag tycker att mitt köp hos er var ett bra köp känner mig nöjd.
skrivet av Nancy Palm den 30 Nov 2021
Första gången jag använder denna doft. Tycker den doftade gott.
skrivet av Maria Kovacs den 27 Nov 2021
……………………..
skrivet av Jerker K. den 27 Nov 2021
Snabb leverans.
skrivet av Fredrik Gustaf Lundkvist den 23 Nov 2021
Doftar gott
skrivet av Carl den 21 Nov 2021
Det är inte världens dyraste doft men alldeles solklart den godaste.
skrivet av Maria den 16 Nov 2021
Härlig vardagsdoft, passar även min man. Fräsch doft.
skrivet av Rut Ingrid Thudin Palmdahl den 15 Nov 2021
Snabbt och bra leverans till min brevlåda👍🙏
skrivet av Anne-Marie Johansson den 13 Nov 2021
Impondrande snabbt o säkert som vanligt
skrivet av Klas Håkan den 12 Nov 2021
Jätte nöjd!
skrivet av Maria Petrovici den 12 Nov 2021
Har köpt denna produkt vid ett flertal tillfällen så jag trivs med den och vet vad jag får. Däremot blev jag mycket besviken på att jag fick 100 ml när jag trodde att jag beställt och betalt för 200 ml. Ni får gärna kolla upp detta och återkomma! Med vänlig hälsning Pelle 0705-804012
skrivet av Per Håkan Åresson den 3 Nov 2021
Alltid bra
skrivet av Sussie Karvonen den 1 Oct 2021
Luktar jättegott
skrivet av kund den 17 Sep 2021
Den luktar helt underbart och priset är vettigt
skrivet av Annette Andersen den 11 Sep 2021
Received order in 3 days. The package could use a bit more of paper for protection because the perfume pack had opened during delivery.
skrivet av Malhar Pathare den 6 Sep 2021
❤💛🏃🏃🏃🏃🏃🏃
skrivet av Steve Mousa den 24 Aug 2021
Luktar gott Sambon gillar den 😊
skrivet av sandra1404 den 14 Aug 2021
Saknar den större flaskan (100 ml).
skrivet av Ludgo den 12 Aug 2021
Snabb leverans inget krångel..
skrivet av Dan Erik Torgny Östman den 11 Aug 2021
Funkade för både mannen och dotter 17 år
skrivet av Linda Marie Wisting den 6 Jul 2021
Luktar rent
skrivet av Patricia den 19 May 2021
Snabb leverans, 3 dagar precis som det utlovades
skrivet av catharina laersen den 18 May 2021
Underbart god doft! Min son älskar den!
skrivet av Sussi den 10 May 2021
Jag är nöjd
skrivet av Uzeir den 8 May 2021
Billig och snabb leverans!
skrivet av Yet Pao Tran den 16 Apr 2021
Jag kan inte tänka mig någon annan doft - har haft den i många herrans år. Ca 30? Och jag kommer att ha den livet ut...den är bäst!
skrivet av Agneta Johannesdotter Tingströ den 16 Apr 2021
En ”god” favorit sedan många år!!!
skrivet av Susanne Hedlund den 31 Mar 2021
Min favorit
skrivet av Anna Kristina Andersson den 27 Mar 2021
Min make älskar den
skrivet av Annkatarina Holmgren den 22 Mar 2021
En skön "vardagsdoft" till ett bra pris.
skrivet av Anna Lena Agneta Sjöholm den 16 Mar 2021
Suveränt paketet levererades vid dörren
skrivet av Per Gunnar Löfvenius den 15 Mar 2021
Liten för dyrt bara.
skrivet av Salah Bechichi den 8 Mar 2021
Fantastiskts, fick varan efter två dagar i brevlådan 👍
skrivet av Agneta Sommar Sand den 6 Mar 2021
Prisvärd parfym
skrivet av Anders Albin Karlsson den 22 Feb 2021
Den luktar väldigt gott och min man älskar den
skrivet av Anita Brunefeldt den 12 Feb 2021
Bra värde för pengarna.
skrivet av Stefan Lars Öström den 10 Feb 2021
Snabb leverans o luktar sååå gott👍
skrivet av monica. den 7 Feb 2021
det var snabt
skrivet av Sahro Osman Ahmed den 1 Feb 2021
Underbart fräsch doft!
skrivet av christina niskanen den 31 Jan 2021
Fantastisk
skrivet av Hanna Elisabeth Niklasson den 29 Jan 2021
Jag har haft denna parfym ett tag o älskar den, passar mig verkligen
skrivet av Anette Ekelund den 26 Jan 2021
Mycket god doft
skrivet av Pia Helena Margareta Jonsson den 22 Jan 2021
Supersnabb lev direkt i brevlådan.
skrivet av Gabriella Rose-Marie E von Ple den 20 Jan 2021
👍 Funkar utmärkt
skrivet av Gunnel Ulla Kristina Eklundh den 13 Jan 2021
Oemotståndlig doft!
skrivet av Sonja Henriette Sedlin Sjöberg den 13 Jan 2021
Till pojkvän Köpte till min kille, han luktar fantastisk
skrivet av linnea.frennert den 8 Jan 2021
Bra pris och snabbt leverans.
skrivet av ANANYA SRISONGMUANG den 6 Jan 2021
Luktar sjukt gott och va väldigt värt pengarna
skrivet av Ida Lilly Pettersson den 6 Jan 2021
Mycket nöjd kommer att beställa den fler gånger älskar den doften
skrivet av Christin den 6 Jan 2021
Bra parfym för män och kvinnor
skrivet av Nancy den 6 Jan 2021
💝💝💝💝💝❤❤❤❤❤
skrivet av Jammaneh Jeng den 30 Dec 2020
Har köpt denna parfym år efter år. Tycker att den luktar lika gott än. En ren och inte allt för stark doft. En klassisk doft som håller än.
skrivet av Erik den 30 Dec 2020
R Älskar när sambon har denna!
skrivet av rebecca1645 den 22 Nov 2020
Min favoritparfym för dagliga aktiviteter.
skrivet av Emmi den 20 Sep 2020
Prisvärd god lukt snabb leverans
skrivet av Inger den 21 Aug 2020
Luktar gott både för man som kvinna. Väldigt fräsch doft
skrivet av Tyra Person den 14 Aug 2020
Mycket bra
skrivet av Margurite Tartagni den 12 Aug 2020
smell good my dad like it. its present for his birthday
skrivet av Orachorn Juntafun den 7 Aug 2020
Jsg älskar denna unisexdoft lagom stark inte så påträngande väldigt fräch
skrivet av Christine den 4 Aug 2020
Fräsch doft!
skrivet av Andreas den 25 Jul 2020
doftar gott
skrivet av Anne-Marie Johansson den 23 Jul 2020
Det fyllde inte mina förväntningar... Jag tycker det är mer manligt doft men helt ok till min dotter
skrivet av Ange den 22 Jul 2020
Min favorit!
skrivet av Göran Svante Elander den 22 Jul 2020
Jag tyckte om produkten
skrivet av Sam. M. den 20 Jul 2020
Jätte bra!
skrivet av Angelina Hultin den 16 Jul 2020
Den är väl okej, tycker att doften försvinner för snabbt bara!
skrivet av Peter Frost den 16 Jul 2020
Min bästa men den ökar i pris vid varje köp
skrivet av Anna Kristina Andersson den 13 Jul 2020
Älskar doften och har gjort sen jag va tonåring 😀
skrivet av Marinna Sofie Svensson den 12 Jul 2020
Mycket nöjd! Snabb leverans
skrivet av Solveig Mathilda Sköld den 8 Jul 2020
Lagom doft, va precis som jag tänkt mig
skrivet av Gunborg Katarina Wiström den 5 Jul 2020
Good......
skrivet av Jakkrit Phiuphong den 4 Jul 2020
Kryddig, mustig och god doft
skrivet av Gunilla Nilsson den 3 Jul 2020
Billigt, härlig doft och supersnabb leverans! BÄST!
skrivet av Mikael den 1 Jul 2020
Perfekt++++++++mvg
skrivet av Peter den 18 Jun 2020
Ljuvligaste doften för Mig sedamånga år tillbaks.
skrivet av Vivi-Anne Elisabeth Johansson den 18 Jun 2020
Mycket nöjd
skrivet av catharina laersen den 14 Jun 2020
Prisvärt!!!
skrivet av Nicke Andersson den 13 Jun 2020
Jättebra produkt.
skrivet av Yves Leclercq den 12 Jun 2020
Fräsch och somrig doft
skrivet av Cathrine den 31 May 2020
Gav bort till en man o han älskar den!Fräsch!
skrivet av Inger Elisabet Margareta Malmström den 29 May 2020
Min favoritdoft helt enkelt!
skrivet av Britt-Marie Lundholm den 22 May 2020
Beställde CK all istället för CK one, mitt eget fel, tycker inte denna är lika god som one, men den duger denna också. Men i mitt fall är det CK one som gäller vilken jag använt sedan 1995, det är väl ett bra betyg eller?
skrivet av Daizy Maud Sarfjord den 13 May 2020
Bra produkt mycket nöjd håller hela dagen!
skrivet av Mikael Hjertman den 8 May 2020
En doft som jag har använt länge!
skrivet av Eva Ann-Britt Svea Karlsson den 7 May 2020
Älskar Calvin Klein one - det räcker långt.
skrivet av Sannamaria den 5 May 2020
Kanon bra helt okej
skrivet av Paul Adolfsson den 5 May 2020
Blev jättwnöjd👍
skrivet av Monika Torinsson den 2 May 2020
Bra luktar gott
skrivet av 1001Bw10 den 30 Apr 2020
Bra pris.
skrivet av Rodrigo David Imboden den 29 Apr 2020
Vet inte, det är presenter till sommaren
skrivet av Karina Rosenberg den 29 Apr 2020
God doft och bra pris
skrivet av Nils Paul den 22 Apr 2020
En bra doft till ett bra pris .
skrivet av Kent Johansson den 19 Apr 2020
Den bästa av alla parfymer . Sval ,fräsch och man stinker inte som av vissa. Bra pris.
skrivet av Minna Backström den 19 Apr 2020
Snabb leverans
skrivet av Elaine den 17 Apr 2020
Älskar doften. Nästa gång beställer jag en större flaska!
skrivet av Annika Engren den 16 Apr 2020
Lugn och härlig doft.
skrivet av Elisabeth Törnqvist den 12 Apr 2020
Bra. Snabb leverans.
skrivet av AS den 12 Apr 2020
Luktar friskt
skrivet av Joakim John Allan Hansson den 9 Apr 2020
Min favvo sedan flera år så den är bäst
skrivet av Birgitta Ekholm Alm den 8 Apr 2020
I like it . It is nice and I got it on time .
skrivet av Medhanie Weldeab den 6 Apr 2020
Nöjd med varan o leveransen
skrivet av Carina Johansson den 5 Apr 2020
godaste tänkbara doft direkt i brevlådan
skrivet av Maria Nässil den 4 Apr 2020
Allt perfekt
skrivet av Pia Edwardsson den 3 Apr 2020
Doften passar min man , älskar när han använder den.Lätt att beställa icke få i postlådan. Men mindre kartong hade den gått ner i lådan. Jätte bra pris.
skrivet av Ingrid Louise Marie Eriksson den 3 Apr 2020
Smells so good! 👍
skrivet av CSC den 23 Mar 2020
God doft i bra paket Mycket härlig doft i perfekt presentförpackning.
skrivet av Hannele T. den 10 Mar 2020
Tidlös klassiker!
skrivet av Mickael den 2 Mar 2020
Något "vassare" i doften än One. Ingen av dem tillhör mina favoriter, men sedan Hugo Boss WomenEdT utgick, har jag haft svårt att hitta en ny doft. Vill ju inte gärna beställa för 6-700 kr och få hem något man inte gillar.
skrivet av Anna Lena Agneta Sjöholm den 26 Jan 2020
Topp
skrivet av Eva E. den 12 Jan 2020
Topp
skrivet av Eva E. den 12 Jan 2020
Helt ok till vardags typ
skrivet av Jenny den 12 Jan 2020
Hej! Det är bra
skrivet av Mustafa A. den 9 Jan 2020
Älskar den här doften och priset är underbart här på nordicfeel
skrivet av Pieter den 25 Dec 2019
Super🤶
skrivet av Samira den 22 Dec 2019
Super:mother_christmas:
skrivet av Samira den 22 Dec 2019
Parfym Doftar gott
skrivet av Lisa den 15 Dec 2019
Toppen snabb lev
skrivet av Tomas Hagström den 14 Dec 2019
Klassiker som alltid känns modern.
skrivet av Mairja den 10 Dec 2019
Parfumen sto til forventningene :blush:
skrivet av Thor S. den 10 Nov 2019
Underbar
skrivet av Susanne den 8 Oct 2019
CK One edt - Hugo Ljungberg Första gången jag köpte produkten var på flyget till San Fransisco 2003. Tyckte den var frisk, fruktigt doft med inslag av grape och citrusfrukter. CK one är dryg och koncentrerad så man behöver inte spraya så mycket. Jag har inte använt den så mycket på senare tid men börjar tycka om den igen är en bra kontrast till mina andra mer diskreta parfymer. CK One associerar jag till ungdomens tid, till livet på stranden, till ett rikt socialt liv och ett liv i frihet och till en upplyftande och glädjefyllt liv. /Hugo
skrivet av Hugo den 23 Jul 2019
CK Använt i många år frisk doft mycket bra rekomdation till alla,
skrivet av Rolf den 10 Jul 2019
Tack
skrivet av Rana den 6 Jul 2019
Calvin Klein Älskar denna parfym!
skrivet av Lubov den 29 Jun 2019
Calvin Klein one Bra pris för produkten.skulle önska att leveranstiden kunde kortas med någon dag men ok ändå.
skrivet av Jeanette den 24 Jun 2019
Bra pris! Snabb leverans! +++++
skrivet av Fredrik F. den 4 Jun 2019
CK one edt Min make har använt CK one i, jag skulle tro, 10 år. Det säger väl allt?!
skrivet av Eva den 4 Jun 2019
👍
skrivet av Lawand den 19 May 2019
:+1:
skrivet av lawand s. den 19 May 2019
Underbar doft, för dagtid.
skrivet av Rosa den 10 May 2019
Bästa kampanjpriset på en klassiker Storlek och pris var oslagbart. Hur nöjd som helst :)
skrivet av Annica den 5 May 2019
Mycket bra
skrivet av Zsuzsanna den 3 May 2019
Calvin Klein Bra pris, snabb leverans av rätt vara. Kanon
skrivet av Ann M. den 25 Apr 2019
Helt Ok
skrivet av Jorma den 9 Feb 2019
CK One edt Luottotuote ollut jo melkein 20 vuotta
skrivet av Teresa den 17 Jan 2019
bra
skrivet av lorna den 16 Jan 2019
Toppklass Både sambon och jag blev nöjda. Den doftar underbart på honom. Funderar på en ck be till mig i framtiden.
skrivet av Maria den 16 Jan 2019
Doftar gott Detta är en doft som tar en nästan 20 år tillbaka då den var ny och väldigt populär, så man gör ju en nostalgi resa. Just därför beställde jag denna till min man, och fortfarande 20 år senare tycker jag att den doftar fortfarande väldigt bra.
skrivet av Buket den 16 Jan 2019
Favorit sen 10 år tillbaks! :)
skrivet av Åsa den 16 Jan 2019
Luktar gott
skrivet av Elias den 16 Jan 2019
Hyvä Hyvin toimii.
skrivet av Matti J. den 16 Jan 2019
bra
skrivet av Lorna den 16 Jan 2019
Parfym Jag kan inte tänka mig någon annan parfym än denna, den doftar underbart
skrivet av lill-britt den 28 Dec 2018
Parfym Jag kan inte tänka mig någon annan parfym än denna, den doftar underbart
skrivet av lill-britt den 28 Dec 2018
En klassiker I love this perfume! It's got a fresh and light fragrance, which is perfect if you have a tendency to get headaches from overpowering perfumes.
skrivet av Héloïse den 6 Dec 2018
Ck one edt Så fräsch kan användas både dag och kväll.
skrivet av Anette C. den 6 Dec 2018
En klassiker I love this perfume! It's got a fresh and light fragrance, which is perfect if you have a tendency to get headaches from overpowering perfumes.
skrivet av Héloïse den 6 Dec 2018
Snabbt och fin leverans Snabb leverans trots black week, produkten luktar otroligt gott och passar både kille och tjej.
skrivet av Sofia A. den 5 Dec 2018
Jeg er vant til å bruke ck one. Deres service er kjempe bra. Jeg setter pris på den tibud.
skrivet av Beatrice den 5 Dec 2018
Doftar underbart! Köpte den här till min man och den doftar underbart. Fräscht! Kommer att beställa igen.
skrivet av Jenny den 5 Dec 2018
CK one Luktar fräscht älskar den .
skrivet av Elin den 27 Nov 2018
Luktar för manligt för min del
skrivet av Lotten R. den 27 Nov 2018
Skön doft
skrivet av Bertil den 21 Nov 2018
Nöjd!
skrivet av Annika den 20 Nov 2018
Cavin Klein Älskar denna doft . Doften är ren och fräsch.
skrivet av Mona-Lisa den 20 Nov 2018
Paketet kom snabbt och min pappa kunde få sin favoritparfym till fars dag!
skrivet av Sofie den 10 Nov 2018
One Bäst
skrivet av Josefine den 18 Sep 2018
Ck one Härlig vardagsdoft.🐝
skrivet av Sonia den 12 Aug 2018
Ck one Härlig vardagsdoft.:honeybee:
skrivet av Sonia den 12 Aug 2018
CK One EdT Ett säkert kort är denna doft som present.
skrivet av Marie den 2 Aug 2018
Fin doft
skrivet av Adel den 2 Aug 2018
Underbart fräsch !!!
skrivet av Siv den 2 Aug 2018
bra
skrivet av Mahmoud S. den 2 Aug 2018
Klassiker Funkade perfekt på 90-talet, funkar perfekt nu
skrivet av Beatrice den 2 Aug 2018
CK Edt Mmmmmm <3
skrivet av Barbro S. den 25 Jul 2018
CK Edt Mmmmmm <3
skrivet av Barbro S. den 25 Jul 2018
Luktar gott.
skrivet av Stefan den 24 Jul 2018
Min favoritdoft! Den är perfekt för både man och kvinna samt har en stark doft. Den håller även hela dagen!!! En av mina absoluta favoriter.
skrivet av Maria M den 4 Jul 2018
Helt nöjd med produkten
skrivet av Hans-Erik den 30 Jun 2018
Nostalgisk doft Väldigt god och nostalgisk doft. Fräsch utan att vara sportig.
skrivet av Electra den 21 Apr 2018
Mycket fin doft
skrivet av Anna C. den 19 Apr 2018
Oldie But goldie Så god! När jag var yngre passade den mer på kvinnor, men mu känns den mer som en herrparfym. Älskar den fortfarande dock!
skrivet av Unni L den 6 Apr 2018
Frisk doft! Doftar friskt inte för mycket!
skrivet av Mona den 27 Mar 2018
Bra
skrivet av Hassan den 5 Mar 2018
säkert är det rätt arom för någon annan
skrivet av Ewa den 4 Mar 2018
Jättebra att kunna köpa en mindre parfymflaska och deo antingen för att testa eller som enklare att ta med. Fräsch och klassisk doft som passar alla, får ofta komplimanger när jag doftar CK one!
skrivet av Louise den 23 Feb 2018
Min favoritparfym! Den doftar fräscht och passar alla kön
skrivet av Anna den 23 Feb 2018
Underbar vardagsdoft Fräsch doft som aldrig känns påträngande. En klar favorit bland basdofterna hemma
skrivet av Louise den 12 Feb 2018
Lagom doft för alla
skrivet av Birgitta den 5 Dec 2017
Bättre kan det inte vara! Jag är nöjd med produkten. Det som är bäst är att man inte behöver gå till affären!!!
skrivet av Luz den 5 Dec 2017
har använt samma parfym i flera år Den passar mig perfekt
skrivet av Gun-Lis den 26 Sep 2017
:ok_hand::type_1_2: CK doftar alltid gott!
skrivet av Jeanette den 23 Sep 2017
Ck one edt Jätte bra
skrivet av Harold den 25 Aug 2017
CK one Passar mig bra, har haft den för länge sedan och kände att jag ville ha den igen.
skrivet av Lena den 22 Aug 2017
Det luktar jätte gott 👍
skrivet av Reema den 20 Aug 2017
Det luktar jätte gott :thumbsup:
skrivet av Reema den 20 Aug 2017
T Carlsson Mycket bra!!!
skrivet av Tatielle den 15 Aug 2017
Luktar mkt gott
skrivet av Annika den 13 Aug 2017
Supergod!!!
skrivet av Annika den 10 Aug 2017
CK One Mycket bra o tidlös doft
skrivet av Morgan den 31 Jul 2017
Fräsch En fräsch doft som säkert passar de flesta som gillar det men jag hade velat ha lite mer mångfacetterad doft.
skrivet av Millah den 21 Jul 2017
Luktar gott men jag personligen föredrar en mer feminin parfym.
skrivet av Rita den 4 Jul 2017
Luktar frächt Älskar den
skrivet av Anna C. den 2 Jun 2017
Veldig bra.
skrivet av Adil den 24 May 2017
Luktar ganska mycket åt killparfym-hållet om ni frågar mig! Men absolut inget fel på doften, doftar supergott!
skrivet av Ida den 3 May 2017
Mycket nöjd Snabb leverans och bra pris
skrivet av Ann-Christin den 16 Apr 2017
It smells so good! This is a perfect gift to men. Affordable and fit to use in different occasions, ordinary and special days. You will not regret buying it.
skrivet av Richel F. den 9 Apr 2017
Lite dum flaska Hade varit bra med en kork som man kan sätta över pumpen när man lägger den i en necessär.
skrivet av Lina den 19 Mar 2017
Lukter himmelsk
skrivet av Elise Roholt den 6 Mar 2017
Bra Denna doft är jag stolt ägare till
skrivet av eva2739 den 20 Feb 2017
Älskade denna doft För flera år sedan Kom nya men jag fortsatte till min stora flaska va slut
skrivet av Eva2739 den 20 Feb 2017
Bra Denna doft är jag stolt ägare till
skrivet av Eva2739 den 20 Feb 2017
Bra
skrivet av Amir den 12 Feb 2017
Maskulin doft Kvinnor i min närhet tycker om min doft och ger mig komplimanger .
skrivet av Tommy P. den 4 Feb 2017
Favorit Luktar kanon gott :) rekommenderas
skrivet av Åsa den 3 Feb 2017
Lite menlös doft Tunn
skrivet av Björn S. den 12 Jan 2017
CK one Edt Frisk fräsch dag som natt!
skrivet av Camilla den 5 Jan 2017
Luktar verkligen gott!!
skrivet av Susanne M. den 2 Jan 2017
Jätte fin Underbar och doften är kvar i några dagar. Supper nöjd
skrivet av Carlos den 28 Dec 2016
Älskar unisex dofter Den är härlig god
skrivet av Christine den 26 Dec 2016
CK One 200ml Hyvä raikas tuoksu miehille, vanha ja tuttu. Tilaaminen helppoa ja toimitus noin viikko, hinta on kohdallaan. Tilaan jatkossakin.
skrivet av Serguei den 22 Dec 2016
året runt doft doften passar alltid oavsett årstid, lätt men väldoftande!
skrivet av Parthena den 22 Dec 2016
Helt OK.
skrivet av Wojciech den 22 Dec 2016
Helt okej. Älskar doften men jag hade glömt bort hur kortvarig doften är.
skrivet av Teres M. den 20 Dec 2016
Jätte bra Bra
skrivet av Maram den 10 Dec 2016
Hyvä
skrivet av Sranchida den 9 Dec 2016
Jätte fin Unisex parfym
skrivet av Laura den 6 Dec 2016
favorit sååå good parfym.... perfekt som present
skrivet av siiivii den 8 Nov 2016
Doftar underbart! Denna parfym är verkligen otrolig. Den doftar väldigt gott och fräscht och påminner mig starkt om skogen en skön sommarkväll. Min man använder denna också ibland och tycker den är doftar väldigt gott, funkar väldigt bra både till män och kvinnor då det är en unisex parfym.
skrivet av fadja4 den 8 Nov 2016
favorit sååå good parfym.... perfekt som present
skrivet av Siiivii den 8 Nov 2016
Till min man Luktar frächt gott
skrivet av Marianne den 26 Oct 2016
Bra varor. Snabb frakt
skrivet av Tomas den 2 Sep 2016
Bra varor. Snabb frakt
skrivet av Tomas H. den 2 Sep 2016
Bra
skrivet av Asad M. den 31 Aug 2016
Veldig fornøyd
skrivet av Heidi den 8 Aug 2016
Passar inte till mig Vill ha mer feminint och blommigt.
skrivet av Birthe den 3 Aug 2016
CK "One" edt 200ml En duft både for menn og kvinner - passe sterk og veldig lett å like. Fint med stor flaske, som kan brukes av flere i familien. Alle liker den.
skrivet av Karin E. den 5 Jul 2016
5 stars Very good service Nice and easy Recommend 100%
skrivet av Jorge den 3 Jul 2016
CK är en favorit uner alla år. Doftar friskt och gott. ett + snabb leverans
skrivet av Ebba M. den 27 Jun 2016
Underbar och subtil doft.
skrivet av Åsa den 26 Jun 2016
Cool and fresh! Feels being 19 years old again! :P
skrivet av Cassius I. den 25 Jun 2016
Todella hyvää palvelua! Kaikki toimii todella hyvin!
skrivet av PetteriTaskinen den 17 Jun 2016
Den var frers och bra tycker jag
skrivet av Doaa den 15 Jun 2016
Fantastiskt Luktar härlig!
skrivet av Narges den 26 May 2016
Bäst Enkelt att köpa och går det ganska fört...
skrivet av Alan R. den 24 May 2016
En klassiker som är fantastisk. Har inte stött på en enda som inte tycker om den här doften!
skrivet av Peter M den 7 Mar 2016
Min absoluta favoritdoft på min pojkvän!
skrivet av Linda A den 6 Mar 2016
Min datters favorittduft. Det blir som regel en flaske på henne i løpet av året i tillegg til andre produkter fra Kicks. Bladet blir flittig lest.
skrivet av Karin Aarkvisla den 3 Mar 2016
Hvis du ønsker en feminin og sensuell parfyme, så er dette parfymen for deg! En myk og behagelig duft som lukter blomster og vanilje. Ikke for lett og ikke for tung. Og nok en duft som menn ser ut til å elske!
skrivet av Kathrine den 25 Feb 2015
Citrus och kardemumma i en skön blandning. Ett lätt tryck för användning på dagen, ett hårdare tryck på kvällen är mitt tips. Lyxig!
skrivet av AnnaO den 13 Feb 2015
Detta är doften jag alltid kommer tillbaka till! Passar både tjej/kvinna som kille/man. Både jag och min son har använt den. Den är lätt och fräsch! Har fått många komplimanger om att jag luktar gott när jag använt denna.
skrivet av Michaela Kullberg den 11 Feb 2015
Luktar underbart! Inte för stark och inte för "tjejig/tantig".
skrivet av DarthFiA den 10 Feb 2015
God parfym som passar bra som kvällsparfym t.ex. till fest. Maskulin men ändå fräsch.
skrivet av Adam den 11 Jan 2015
frisk fräsch vardagsparfym som ändå har det där lilla extra.Har fått många komplimanger när jag burit den.
skrivet av Lena S den 18 Apr 2012
Underbar doft på calvin klein.
skrivet av Mona Hero den 28 Oct 2011
jAG FICK DENNA I PRESENT,SKULLE ALDRIG HA RÅD ATT KÖPA DEN TILL DET SKYHÖGA PRISET.mEN JAG PERSONLIGEN FÖREDRAR Calvin Klein CK One Deostick, FÖR JAG ANSER ATT DENNA DOFTAR MER STARKT/INTENSIVT.
skrivet av mizty den 11 Mar 2011
Min absoluta favorit.Har köpt den sen den kom ut. Frisk och väldigt fräsch doft som sitter.
skrivet av CAROLA STENROOS den 20 Oct 2010