Cacharel Yes I Am

Yes I Am Eau de Parfum är en damparfym från Cacharel som lanserades 2018.

4.5
Betyg
17
Omdömen
2
Butiker
31%
TOPP

Cacharel Yes I Am EdP har fått betyget 4.5 av 5 baserat på 17 omdömen. Snittbetyg för märket Cacharel är 4.5.

17 reccensioner & kommentarer
Helt fantastisk doft! Inte för söt och inte för mesig, alldeles lagom. Använder varje dag nu och vill inte spraya på någon annan doft.
skrivet av Sandra G den 10 Nov 2018
God,men inte hållbar Trist att den bara sitter max 2 timmar. Dåligt med tanke på att det är en EdP.. tillomed en EdT sitter ju längre.
skrivet av Madde den 29 Sep 2018
Yes I Am Underbar doft som sitter i väldigt länge och bara blir bättre och bättre
skrivet av Anne den 29 Sep 2018
Älskar verkligen denna doft! Så god!
skrivet av Ylva den 28 Sep 2018
Doft Lite för kaxig för min personlighet. Passar säkert superbt någon annan.
skrivet av Laila den 28 Sep 2018
Underbar doft, så härlig! Ska passa på att önska mig en ny även i julklapp. Kommer ta slut snabb så flitigt som jag använder denna!
skrivet av Maria den 25 Sep 2018
Doftar så gott och har fått massa komplimanger att jag luktar så gott.
skrivet av Patricia den 24 Sep 2018
Mycket fin doft Varm o go doft! Mysig, kommer att tänka på nybakade bullar. Rekommenderas för er som inte gillar citrusdofter, det här är en mjuk o behaglig, krämig o len doft.
skrivet av Madde den 20 Sep 2018
Wow vilken doft! Den blir mjuk och fin på huden Folk har frågat vad jag använder för doft för sen är så god! Flaskan ska vi inte ens tala om! Såååååå fin! I love it.
skrivet av Ida den 17 Sep 2018
Äntligen en parfym som passar mig som vill ha den mjuka vaniljdoften. Den doftar länge men inte för starkt. Min man tycker den luktar underbart!
skrivet av Ulrika den 4 Sep 2018
Luktar väldigt gott! Luktar som en blandning mellan den guldiga juicy parfymen och flowerbomb. Men det är inget för den som är känslig. Luktar kryddigt och kraftfullt! Precis som jag gillar parfymer.
skrivet av Mimmi den 26 Aug 2018
Fruktansvärd parfym, luktade gott i början men sen blev lukten för stark och den tog över allt. Doftprovet åkte direkt i soporna.
skrivet av Sandrina den 23 Aug 2018
Helt fantastisk!!! Alla i min omgivning säger att jag luktar är heeelt sjukt gott och det tycker jag med! Den ska inhandlas idag!! 😁👌
skrivet av Josefine den 22 Aug 2018
Fick också hem ett doftprov i brevlådan tillsammans med tidningen, och jag blev helt såld direkt, även min sambo tyckte det luktade underbart! Nu är en hel flaska på väg hem till brevlådan. Parfymen rekomenderas varmt!
skrivet av Ida B den 19 Aug 2018
Så otroligt maffig parfym utan att vara för "djup" i doften! Jag anser att den luktar lite vaniljaktigt. Den är sensuell och kvinnlig, med inslag av girl power. ;) Testade denna hos min svärmor som hade fått hem ett prov eftersom hon är guldmedlem, men jag är också guldmedlem och jag fick inget prov. Synd, för jag hade gärna velat ha en jag också, men jag köpte en flaska istället.
skrivet av Sara den 18 Aug 2018
Fick hem ett doftprov av denna parfym med KICKS katalog och föll direkt. Gud så god doft! Har nästan redan använt upp mitt doftprov och beställde idag hem en hel flaska. Detta lär bli min signatur i höst/vinter. Fick komplimang av min syster redan första gången jag använde denna och hon brukar ha svårt för de flesta parfymer men hon kommenterade flera gånger hur himmelskt gott jag doftade. En både söt och kryddig doft, tror att detta är en "crowd pleaser" utan att vara alltför generisk. Perfekt för lite kallare väder och dessutom till ett så bra pris. Ny favorit i doftgarderoben!
skrivet av Beata den 17 Aug 2018
Fick hem doftprov fäll direkt för denna fantastisk doft rekommenderas verkligen älskar den.
skrivet av Erika den 17 Aug 2018