Cacharel Noa

Noa Eau de Toilette är en damparfym från Cacharel som lanserades 1998.

4.9
Betyg
122
Omdömen
5
Butiker
24%
TOPP

Cacharel Noa EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 122 omdömen. Snittbetyg för märket Cacharel är 4.5.

122 reccensioner & kommentarer
Snabbt, enkelt, smidigt!
skrivet av Ekaterina Toninska den 5 Apr 2021
Min favorit doft
skrivet av Mona Olofsson den 4 Apr 2021
Min favoritdoft just nu! Parfym.se har bra priser och otroligt snabba leveranser
skrivet av Britt-Louise Tikkanen den 29 Mar 2021
Snabb leverans. Bra paketerat. Helnöjd.
skrivet av Cristina Carlsson den 26 Mar 2021
Gillar doften helt enkelt
skrivet av Kerstin Gustafsson den 15 Mar 2021
Doften passade inte mig tyvärr..
skrivet av Madeleine Stark den 3 Feb 2021
den bästa parfymen för mig.
skrivet av U Gunilla E Gustafsson Daniels den 18 Jan 2021
Använt denna i minst 10 år gillar den doften.
skrivet av Eva Agneta Niwong den 7 Aug 2020
Min särboälskling doftar underbart gott när hon använderNpa,Edt
skrivet av Kent Olof Andersson den 7 Jul 2020
Underbar Älskar denna parfym , provat andra emellan men återgår alltid till denna. Fräsch och sensuell doft.
skrivet av Asha Brandt den 17 May 2020
mycket bra
skrivet av Britt-Marie Bergmark den 27 Apr 2020
Lagom stor för att ha med sig i handväskan
skrivet av Susiette Demant den 16 Apr 2020
Det var bra
skrivet av Joel Christer Hallingbäck den 2 Apr 2020
Den är härlig
skrivet av Ghada Hanna den 19 Feb 2020
Mycket snabb leverans. Bra paketerat. Helnöjd.
skrivet av Cristina Carlsson den 11 Feb 2020
Underbar parfym. Lätt och luktar inte starkt.
skrivet av Rose-Marie Turesson den 11 Feb 2020
Doftar underbart
skrivet av Barbro den 6 Feb 2020
bra priser
skrivet av GUN MARGARETA ANDERSSON den 4 Feb 2020
Jag tycker helt enkelt att den passar mig
skrivet av Ingbritt Elsa Gustafsson den 29 Jan 2020
Underbar doft
skrivet av Anna Gerd Ylona Jönsson den 28 Jan 2020
Noa Cacharel Min favorite sedan 2003
skrivet av Svetlana den 30 Dec 2019
Noa Cacharel Min favorite sedan 2003
skrivet av Svetlana den 30 Dec 2019
Helt underbar doft,älskar den
skrivet av Ingela Y. den 10 Dec 2019
Helt underbar doft,älskar den
skrivet av Ingela Y. den 10 Dec 2019
Cacharel NOA Luktar jättegott :D
skrivet av Annika den 4 Dec 2019
Cacharel NOA Luktar jättegott :D
skrivet av Annika den 4 Dec 2019
doft är ju olika på olika hud.Men på mig passar noa utmärkt! Tack jättemycket.Gun Linnros.
skrivet av Gun den 10 Nov 2019
doft är ju olika på olika hud.Men på mig passar noa utmärkt! Tack jättemycket.Gun Linnros.
skrivet av Gun den 10 Nov 2019
Underbar Enda doften jag använder. Har haft den i flera år. Funkar lika bra till vardags som till fest.
skrivet av susanne_91 den 25 Oct 2019
Underbar Enda doften jag använder. Har haft den i flera år. Funkar lika bra till vardags som till fest.
skrivet av susanne_91 den 25 Oct 2019
Favorit sen länge, fräsch o kvinnlig.
skrivet av Kerstin M. den 1 Aug 2019
Favorit sen länge, fräsch o kvinnlig.
skrivet av Kerstin M. den 1 Aug 2019
Favorit parfymen Har haft denna i många år. Ett måste den luktar så gott.
skrivet av Camilla den 28 Jul 2019
Favorit parfymen Har haft denna i många år. Ett måste den luktar så gott.
skrivet av Camilla B. den 28 Jul 2019
Noa Älskar denna har haft den i flera år...
skrivet av Louise den 8 Jul 2019
Noa Älskar denna har haft den i flera år...
skrivet av Louise den 8 Jul 2019
Underbar lätt fräch
skrivet av Ann-Britt den 17 Apr 2019
Underbar lätt fräch
skrivet av Ann-Britt den 17 Apr 2019
Ljuvlig doft!
skrivet av Kerstin L. den 1 Mar 2019
Ljuvlig doft!
skrivet av Kerstin L. den 1 Mar 2019
Noa parafym Det har varit min favorit ett bra tag nu. Men undrar om ni tagit bort 50 ml flaskan? Tycker att 30 ml är för lite.
skrivet av Siv den 24 Feb 2019
Noa parafym Det har varit min favorit ett bra tag nu. Men undrar om ni tagit bort 50 ml flaskan? Tycker att 30 ml är för lite.
skrivet av Siv den 24 Feb 2019
Jättenöjd
skrivet av Ann-Kristin den 12 Nov 2018
Jättenöjd
skrivet av Ann-Kristin den 12 Nov 2018
Bästa ❤️❤️❤️
skrivet av Helan den 8 Nov 2018
Bästa :heart:️:heart:️:heart:️
skrivet av Helan den 8 Nov 2018
Underbar, fräsch doft som sitter i länge
skrivet av Elisabet den 24 Jul 2018
Härlig doft som jag provar för första gången❣️Kommer från och med nu vara en ibland mina favoriter
skrivet av Yvonne den 24 Jul 2018
Underbar, fräsch doft som sitter i länge
skrivet av Elisabet den 24 Jul 2018
Härlig doft som jag provar för första gången:heavy_heart_exclamation_mark_ornament:️Kommer från och med nu vara en ibland mina favoriter
skrivet av Yvonne den 24 Jul 2018
Nöjd kund ! Bra sabb o redig !
skrivet av Christina den 13 Feb 2018
Mild og god lukt
skrivet av Beth N. den 3 Feb 2018
älskar den har använt den i många år. en favorit
skrivet av Mehtap den 7 Jan 2018
M
skrivet av Karl-Gustav den 7 Jan 2018
älskar den har använt den i många år. en favorit
skrivet av Mehtap A. den 7 Jan 2018
M
skrivet av Karl-Gustav H. den 7 Jan 2018
Noa inköp Snabb leverans perfekt allting :heart_eyes::blush:
skrivet av Margareta den 27 Dec 2017
Veldig bra
skrivet av Mina den 25 Dec 2017
Noa Denna har jag haft ett bra tag o den passar min smak, i så bra att den fanns i 100ml. :christmas_tree:
skrivet av Birgit H. den 16 Dec 2017
Den är underbar.
skrivet av Linda den 14 Dec 2017
Rask levering,bra pris
skrivet av Kirsten den 14 Dec 2017
Den är underbar.
skrivet av Linda den 14 Dec 2017
Noa edt Min favoritt!! Mange spør hvilken parfyme det er jeg bruker for den lukter så godt.
skrivet av Monica den 10 Oct 2017
Kjøp av Noa Suveren service :-)
skrivet av Ellen B. den 27 Sep 2017
Härlig mjuk frisk doft som sitter i känge utan att vara tung
skrivet av Anne-Marie den 21 Aug 2017
Härlig mjuk frisk doft som sitter i känge utan att vara tung
skrivet av Anne-Marie den 21 Aug 2017
mycket s
skrivet av Britt-Marie den 8 Aug 2017
mycket s
skrivet av Britt-Marie den 8 Aug 2017
Helt magisk! En gammal klassiker som kommer alltid att vara nr 1 🌟
skrivet av Malin den 5 Aug 2017
Helt magisk! En gammal klassiker som kommer alltid att vara nr 1 :star2:
skrivet av Malin den 5 Aug 2017
Fantastisk god
skrivet av Nina e. den 10 Jul 2017
Det är den jag tycker mest om lagom doft har haft den sen jah var 18 är 61 idag toppen
skrivet av Anita den 6 Jul 2017
Det är den jag tycker mest om lagom doft har haft den sen jah var 18 är 61 idag toppen
skrivet av Anita den 6 Jul 2017
En gammal favorit .
skrivet av Ann-Christin den 30 Jun 2017
En gammal favorit .
skrivet av Ann-Christin den 30 Jun 2017
noa noa underbar
skrivet av lena den 14 Jun 2017
noa noa underbar
skrivet av lena den 14 Jun 2017
Noa Bäst på mig 👍
skrivet av Margaretha den 3 Jun 2017
Noa Bäst på mig :thumbsup:
skrivet av Margaretha den 3 Jun 2017
Frugan älskar den
skrivet av Björn D. den 24 May 2017
Frugan älskar den
skrivet av Björn D. den 24 May 2017
Lätt, stort utbud
skrivet av Anna-Carin M. den 16 May 2017
Lätt, stort utbud
skrivet av Anna-Carin M. den 16 May 2017
Det är min favoritparfym den får aldrig ta slut.....
skrivet av Camilla B. den 12 Mar 2017
Det är min favoritparfym den får aldrig ta slut.....
skrivet av Camilla B. den 12 Mar 2017
Bra grejer och priser:smile:
skrivet av Khanda den 26 Feb 2017
Snabb leverans
skrivet av Margareta B. den 25 Feb 2017
:thumbsup:
skrivet av Anita den 23 Feb 2017
Elsker duften. Veldig fornøyd med å finne på Nordic Feel 100 ml Noa Eau De Toilette til en bra pris. Elsker duften. Rask levering.
skrivet av Torunn den 20 Feb 2017
Fantastiskt doft och rimlig pris, snabb leverans.
skrivet av Jozefine den 24 Dec 2016
Fantastiskt doft och rimlig pris, snabb leverans.
skrivet av Jozefine den 24 Dec 2016
Noa Fantastisk doft! Mild men sensuell
skrivet av Virpi den 22 Dec 2016
Noa Fantastisk doft! Mild men sensuell
skrivet av Virpi den 22 Dec 2016
Toppen
skrivet av Evert den 19 Dec 2016
Toppen
skrivet av Evert den 19 Dec 2016
Noa - en favorit sen många år tillbaka! Mjuk o kvinnlig. Är man som jag, känslig för starka o kryddiga dofter, är den perfekt!
skrivet av Kerstin M. den 10 Dec 2016
Noa - en favorit sen många år tillbaka! Mjuk o kvinnlig. Är man som jag, känslig för starka o kryddiga dofter, är den perfekt!
skrivet av Kerstin M. den 10 Dec 2016
Noa EDT Det är julklapp till personen som tycker om doften
skrivet av Raija T. den 9 Dec 2016
Noa EDT Det är julklapp till personen som tycker om doften
skrivet av Raija den 9 Dec 2016
God hverdagsparfyme, lukter veldig rent og godt,rett og slett.
skrivet av Mia den 8 Dec 2016
Trodde den var større
skrivet av Tove-Kristine den 17 Nov 2016
Noah kjempe god parfyme
skrivet av Anni W. den 24 Oct 2016
Köpt NOA edt flera ggr från Nordic Feel alltid lika anöjd
skrivet av Monica B. den 22 Oct 2016
NOA Bästa parfymen
skrivet av Louise den 29 Sep 2016
NOA Bästa parfymen
skrivet av Louise den 29 Sep 2016
underbar mild doft Känns fräsch och kvinnlig inte söt och påträngande
skrivet av Anne-Marie den 28 Sep 2016
underbar mild doft Känns fräsch och kvinnlig inte söt och påträngande
skrivet av Anne-Marie den 28 Sep 2016
NOA, Cacharel Underbar parfym, bra pris.
skrivet av Kerstin M. den 11 Sep 2016
Noa edt Tuttu tuote, pidän tuoksusta erittäin paljon ja hintakin on mielestäni sopiva
skrivet av Aila den 8 Sep 2016
Edt noa Älskar den
skrivet av Siv den 29 Aug 2016
Edt noa Älskar den
skrivet av Siv den 29 Aug 2016
Parfym Noa Jag tycker mycket om denna doft.
skrivet av Göran den 29 Aug 2016
Anmeldelse av Noa Eau de toilette Svært fornøyd med at jeg kan kjøpe min favorittduft fra deres butikk. Prisen er god og leveringstiden kort
skrivet av Gudrun B. den 6 Aug 2016
Parfyme Veldig bra vare og service :)
skrivet av Lillian I. den 6 Aug 2016
Sommargodis Lätt och fin som en bris.....
skrivet av Gunilla den 1 Aug 2016
Sommargodis Lätt och fin som en bris.....
skrivet av Gunilla den 1 Aug 2016
En doft jag återkommer till. Bra dagparfym. Känns lätt och kvinnlig.
skrivet av Katitzi den 10 Mar 2016
en mysig doft som håller länge...
skrivet av Annika Helin den 1 Mar 2015
Doftar gott! Dock som nedanstående person skrev så varar den inte så länge på huden! Annars är den väldigt härlig och enkel :)
skrivet av Sza Sza Szu den 14 Aug 2012
Mysig "dagparfym". Den är inte så glammig men åtminstone väldigt kvinnlig. Passar unga tjejer tycker jag :) .
skrivet av Sabrina A den 6 Jun 2012
Härlig doft! Passar bäst till vardags. Tyvärr håller den inte så länge på huden.. inte på mig iallafall.. därav bara tre stjärnor.
skrivet av B den 11 Nov 2007
Underbar doft Detta är en underbar doft tung lätt blommig sportig ja vad du vill den passar alla
skrivet av Jeanette C den 18 Apr 2007