Cacharel Eden

Eden Eau de Parfum är en damparfym från Cacharel som lanserades 1994.

4.7
Betyg
23
Omdömen
2
Butiker
19%
TOPP

Cacharel Eden EdP har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 23 omdömen. Snittbetyg för märket Cacharel är 4.5.

23 reccensioner & kommentarer
underbart mkt bra o luktar gott och det var snabb leverans
skrivet av Gladis den 8 Jan 2018
Min favorit!! Smidigt & snabbt som vanligt !
skrivet av Christina den 7 Dec 2017
EDEN Älskar den lukten favorit
skrivet av Birgitta den 7 Dec 2017
Bra Har haft denna i många år tycker den är fin!
skrivet av Berith den 5 Dec 2017
Snabb leverans och lätt att handla på hemsidan. Suveränt helt enkelt!
skrivet av Jeanette den 26 Sep 2017
Eden Helt underbar!!!!!
skrivet av Brita den 27 Aug 2017
Gillar Eden jättemycket👍
skrivet av Margareta den 5 Aug 2017
Min favvis! Har i många PR använt den och jag har fått mångA positiva omdömen från olika personer
skrivet av Annika den 15 Jun 2017
En gammal favorit som jag blev överlycklig av att få dofta åter :) man behöver ytterst lite av den
skrivet av Charlotte den 2 May 2017
Älskar doften
skrivet av Magdalena den 21 Feb 2017
Eden EDP Det var julklapp, men blev väl mottagen!
skrivet av Else A. den 28 Dec 2016
Älskar Eden
skrivet av Irma M. den 8 Oct 2016
jag är super nöjd med leveransen ✌️
skrivet av Gongje den 5 Sep 2016
Absolut favorit Refererar till inlägg av SamSam. När jag läste den trodde jag ett kort ögonblick att mina barn skrivit här. Denna parfym har jag haft sedan 90-talet. Jag har hört att den ska komma tillbaka i affärerna då så många frågar efter den. En absolut Topp-Etta.
skrivet av Iskristallen den 13 Feb 2013
I love it! Detta är min mammas "signaturdoft" och jag kan "tracka" tillbaka denna doften till 20 år tillbaka, då jag endast var 3 år! SÅ bra är den här parfymen! Den är OTROLIGT dryg och STARK, men på ett underbart vis. Jag använder parfymen själv oftast på kvällarna (under vinterhalvåret), då jag tycker att den är mer passande då.
skrivet av SamSam den 13 Aug 2012
Eden - min favoritdoft Min Absoluta parfymfavorit! Som många andra - hade den på 90 talet, men den försvann fr butikerna, gissa hur glad jag varnär jag hittadeden på nätet :) . Den är mkt dryg och doften är kraftfull och räcker hela dan.
skrivet av Mari den 26 Oct 2011
Stark men härlig doft. 1 sprejning räcker länge. I mitt tycke liite blom-tung, speciellt om man sprejar på för mycket. En doft som håller i många timmar, därför väldigt dryg.
skrivet av Mooniq den 7 Jan 2011
Används sparsamt Mycket god om man inte sprejar för mycket. Finast om man bara anar den och att den inte dominerar hela rummet vilket är lätt hänt med Eden har jag märkt.
skrivet av Ulla den 19 Sep 2009
Eden. Denna underbara doft, som jag älskat sen jag fick en flaska när den lanserades. Blev glad när jag såg att den gick att köpa på nätet.
skrivet av Liza.20090625 den 25 Jun 2009
Annorlunda doft som kan inte förväxlas med andra blommiga-söta-fresha-kopior-av-varandra parfumer. Det är positivt, att Eden finns i alla fall på nätet att köpa
skrivet av me den 26 Nov 2008
Äskar den.... ... men har inte kunnat hitta den på flera år, saknar den i butikerna!! :( Den har allt och jag fastnade för den direkt!!
skrivet av Pian den 28 Dec 2007
underbar Jag har använt denna sen den kom ut.Det tråkiga är att det inte går och hitta den ute i affärena längre. Varför?? Saknar den!!
skrivet av Stina den 26 Mar 2007
Eden, Cacharel En helt underbar doft, som tyvärr inte är så lätt att hitta ute i affärerna - varför? Jag älskar denna doft och alla reagerar positivt när jag har den - "Ååhh, vad du luktar gott! Vad har du för doft?"
skrivet av Viktoria den 19 Mar 2007