Cacharel Anais Anais Premier Delice

Anais Anais Premier Delice Eau de Toilette är en damparfym från Cacharel som lanserades 2014.

4.3
Betyg
6
Omdömen
2
Butiker
49%
TOPP

Cacharel Anais Anais Premier Delice EdT har fått betyget 4.3 av 5 baserat på 6 omdömen. Snittbetyg för märket Cacharel är 4.5.

6 reccensioner & kommentarer
Söt, god lite syntetisk Denna luktar rätt gott och sött men lite för syntetiskt för att jag ska fortsätta använda den. Blir lite för skarp doft i längden.
skrivet av Mia den 13 Jan 2018
Söt kakako Söt, mkt kakako och rätt kraftig doft. Inget som är hudnära eller enkelt utan denna doften vill du att andra ska känna. Inget jag använder så ofta men doftar gott när jag väl använder den, kräver bara rätt tillfälle.
skrivet av Malin W den 8 Jul 2017
Söt doft som sattan kvar Denna parfymen har en söt doft som stannar kvar länge på huden. Önskar att den kommer in igen på rean!
skrivet av Camilla H den 11 Jun 2017
Riktigt kvinnlig doft, så lagom i sin framtoning... Upptäckte den för ett tag sen, tog slut så det fick bli en till👍🙂 Sitter rätt länge, väldigt egen, förtjusande doft!!!!
skrivet av Urszula Belvin den 19 Jun 2016
Söt med frukt Jag blev fast första gången jag doftade på denna! Söt och lite fruktig. Men inte sliskigt söt, samtidigt tjejig och ''ung''. Älskar den!
skrivet av Michelle L den 4 Apr 2016
Älskar denna parfym doftar så gott inte starkt. Varje dags parfym. Fått många komplimanger att jag doftar gott och all fråga vad har jag för parfym.
skrivet av Nidzara Zejnelagic den 28 Mar 2016