Byredo Mojave Ghost

Mojave Ghost Eau de Parfum är en unisexparfym från Byredo som lanserades 2014.

4.5
Betyg
15
Omdömen
1
Butiker
36%
TOPP

Byredo Mojave Ghost EdP har fått betyget 4.5 av 5 baserat på 15 omdömen. Snittbetyg för märket Byredo är 4.3.

15 reccensioner & kommentarer
Jättehärlig doft som är unik, inte för söt men ändå feminin. Den får dock inte fullt betyg eftersom hållbarheten inte är bra alls, vilket jag tycker man kan förvänta sig av en Byredo parfym. Doften släpper efter ca 1-2 timmar på mig. Väldigt synd då det är en av mina favoritdofter.
skrivet av Emma den 21 Jul 2021
💯
skrivet av Özlem den 1 Jul 2021
Älskar! Helt underbar förförisk doft.
skrivet av Ms Hani den 28 Dec 2020
Bara Älskar Den,så underbar doft.Tråkigt att det aldrig är någon som kommenterar doft omkring mej.Jag är alltid på jakt efter ALLT på Alla som doftar gott och frågar vad det är....!Men Denna blir en av mina nya favoriter,jämte Molecule 01 & Aromatics Elixir❤
skrivet av Anna Kruse den 17 Oct 2020
Min all time favourite! Den är perfekt för mig. Jag tycker denna parfym har allt som jag söker. Och så mycket kommentarer jag får för denna. Rekommenderas verkligen!
skrivet av Elin den 5 May 2020
Den luktar väldigt gott men doften försvinner efter bara någon timme. Även första dagen jag använde den (innan jag hunnit vänja mej vid doften) var det så. Med tanke på att det INTE är en eau de toilette, och med tanke på priset, förväntade jag mej mer. Inte värd pengarna!!! Kommer inte köpa den igen.
skrivet av Johanna den 4 Dec 2019
Denna parfym har allt. Det är den mest fantastiska parfym jag någonsin ägt och när man väl provat Byredo vill man inte ha något annat. Dyr är den, men värd pengarna. Magi på flaska!
skrivet av Anna den 6 Sep 2019
Den får full poäng av mig för att doften är ljuvlig. Tyvärr kunde den sitta kvar lite längre med tanke på priset.
skrivet av Ann-Christine den 12 Aug 2019
Helt underbar doft som jag ofta får komplimanger för!
skrivet av Carolin den 22 Jul 2019
Går inte att beskriva hur fantastiskt doft det här är, kan inte sluta dofta på den, helt besatt!
skrivet av Fanny den 17 Feb 2019
En spännande doft som känns lyxig. Jag kan för allt i världen inte tycka att den ens påminner om Veet, på mig så doftar den fantastiskt!
skrivet av Theresa den 28 Dec 2018
Har funderat på vad det är som gör att jag inte riktigt gillar doften och kom på att det är att doften påminner lite om Veet hårborttagninscreme :-(
skrivet av Monica den 7 Nov 2018
Älskar denna parfym!
skrivet av T den 25 Apr 2018
Jag älskar verkligen parfym och har haft otaliga genom åren. Men denna... WOW!!! Luktar helt galet gott och man får en lyxig känsla. Saftigt pris, absolut, men sååå värd pengarna!!
skrivet av Pernilla den 8 Mar 2018
Min nya favorit doft som får mig att känna mig självsäker och kvinnlig. Tycker att doften är sexig utan att vara för mycket.
skrivet av Helena den 8 Mar 2018