Britney Spears Maui Fantasy

Maui Fantasy Eau de Toilette är en damparfym från Britney Spears som lanserades 2016.

4.2
Betyg
6
Omdömen
3
Butiker
46%
BOTTEN

Britney Spears Maui Fantasy EdT har fått betyget 4.2 av 5 baserat på 6 omdömen. Snittbetyg för märket Britney Spears är 4.2.

6 reccensioner & kommentarer
Mysk Tyvärr var denna ingen hit! Jag ville desperat verkligen gilla Maui, men det gick inte. Jag fick hemsk huvudvärk flera gånger av denna parfym. Jag vart jätteförvånad, brukar inte hända mig. Det var ett "blind purchase", alltså hade inte doftat på den i verkligheten innan jag beställde. Jag gav den flera chanser, använde flertalet gånger och VARJE gång fick jag huvudvärk. Doften är väldigt stark, mycket mysk och blommor. Inte alls tropisk eller frisk som jag antog. Jag har använt andra parfymer som är tyngre än denna utan att få huvudvärk så det kan vara en kombination av dessa noter eller någon ingrediens som påverkar mig. Jag uppmuntrar fortfarande er att dofta på den i någon butik då jag gav bort denna till en vän som ÄLSKADE den. Hon blev kär direkt medan jag inte stod ut med doften alls.
skrivet av Michelle L den 7 Nov 2017
älskar den!!! jätte somrig och exotisk doft håller bra och länge !
skrivet av olivia den 19 Jul 2017
Sååååå så så fruktig, bärig och god, som en sann dröm. Får alltid komplimanger när jag använder denna parfym!
skrivet av Jessica den 27 Jun 2017
Mååånga som har sagt att jag luktar gott av denna, väldigt fräsch och luktar inte alls starkt. Den är så somrig som en parfym kan bli ;)
skrivet av Sanna den 31 Aug 2016
Fräsch doft
skrivet av Anneli den 5 Aug 2016
Fantastiskt doft. Gick in på kicks för att leta efter en parfym, denna flaskan fångade mitt intresse och doftade verkligen sommar. Jag älskar denna!
skrivet av Isabella Helliksson den 11 May 2016