Armani Sun di Gioia

Sun di Gioia Eau de Parfum är en damparfym från Armani som lanserades 2016.

3.9
Betyg
8
Omdömen
2
Butiker
27%
BOTTEN

Armani Sun di Gioia EdP har fått betyget 3.9 av 5 baserat på 8 omdömen. Snittbetyg för märket Armani är 4.5.

8 reccensioner & kommentarer
Superfräsch doft till vår och sommar, men är ändå lite kryddig och spännande. Bland den godaste jag har haft! Går från somrig i toppnot, till något djupare i hjärtnoten, som sedan avslutas i en fräsch doft i basnoten. Luktar dessutom flera dagar på kläderna!
skrivet av Agnes den 12 Feb 2019
Luktar alldeles för stark!
skrivet av Michelle den 28 Sep 2018
God varm doft. Snabb leverans
skrivet av Mojdeh den 7 Apr 2018
Jätte bra Fräsch doft👍
skrivet av nissrine den 16 Oct 2017
Var enligt förväntning,en snabb leverans
skrivet av Maria den 12 Mar 2017
Fick den på alla hjärtans dag av min man. Positivt överaskad av den här friska doften. Den får följa med på party på fredag. Fräsch och frisk doft.
skrivet av Angela Wahlbäck den 22 Feb 2017
Härlig sommardoft.
skrivet av Åsa den 15 Jul 2016
Blev positivt överraskad av denna nya doft från Armani, den är en utmärkt doft för sommaren! Doftar lyxig sollotion, sol på varm hy, sött, nästan lite kokosvibbar även om kokos inte är med i doftnoterna så tycker jag att den doftar lite kokos. Denna påminner mig en del om maison margiela replica beach walk, luktar sommar, sol, strand och hav. Luktade i butik en dag, blev besatt av doften och klickade hem den från kicks på direkten :-) hållbarheten är rätt så bra, Men det är en doft som håller sig nära huden, en perfekt "skinscent" för sommaren och jag älskar den. Kvinnlig, sexig och varm! Tummen upp från mig! Skulle dock önska en aningen längre hållbarhet och sillage.
skrivet av *Cherry* den 25 May 2016