Armani Si Passione

Si Passione Eau de Parfum är en damparfym från Armani som lanserades 2017.

4.7
Betyg
17
Omdömen
3
Butiker
21%
TOPP

Armani Si Passione EdP har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 17 omdömen. Snittbetyg för märket Armani är 4.4.

17 reccensioner & kommentarer
Namnet på denna är ganska missvisande, för när jag tänker på passion så föreställer jag mig en tyngre och varmare kvällsdoft med mycket vanilj och träiga doftnoter. Den här är väldigt fruktig och fräsch, med en lite varmare bas. Både fräsch, varm och aningen söt på samma gång. Det här är en perfekt doft att använda dagtid, för den är absolut inte tung eller jättesöt. Jag har fått SÅ många komplimanger från vänner och bekanta när jag använt denna.
skrivet av Therese den 26 Feb 2019
Rich bitch Jag genomgår en klassresa varje gång jag använder den här parfymen, from basic bitch till en rich bitch. Skojar inte, prova själv. Häromdagen spraya jag lite och plötsligt hade min H&M väska förvandlats till en Birkin....🤷🏻‍♀️
skrivet av zahra_best den 6 Feb 2019
Ny favorit! En väldigt feminim doft utan att bli för blommig och söt vilket jag uppskattar! Den känns väldigt fräsch men med det djup, vilket gör att den passar lika bra dag som natt! Denna har blivit en ny favorit hos mig!
skrivet av adamssonamanda den 28 Jan 2019
Kvinnlig och ung doft. Rekommenderas!
skrivet av Sandra den 4 Jan 2019
bäst lär aldrig kunna sluta köpa den här! klassisk och tidlös och kanske en mer mogen doft :)
skrivet av rebecka43 den 11 Dec 2018
Fräsch, blommig och alldeles lagom söt. Doftar mycket bättre än den "vanliga" Sí, inte alls lika kraftig och tung doft. Sitter bra på huden. Otroligt snygg förpackning.
skrivet av Emma den 23 Nov 2018
I like this product a lot
skrivet av Rose den 22 Nov 2018
Favoriten i badrumsskåpet! En underbart härlig doft som kommer få stanna i mitt badrumsskåp länge framöver. Värt varenda krona, rekomenderar starkt!!🙏🏼
skrivet av evelina353 den 20 Nov 2018
Favorit Luktar fantastiskt! Rekommenderas
skrivet av lisa276 den 25 Sep 2018
Originalet bättre Påminner väldigt mycket om de övriga si parfymerna, men tycker överlag att den är mycket mildare och tycker heller inte att doften sitter kvar lika länge. Fortfarande en underbar doft, får ofta komplimanger för den. Men skulle mer säga att detta är en jobbet eller vardagsparfym.
skrivet av Kajsa den 16 Jul 2018
Luktat underbart! Namnet Passione beskriver den väldigt bra, nya favoriten helt klart.
skrivet av Sandra den 15 May 2018
Väldigt god lukt! Håller länge och många brukar känna igen doften från långt håll. Dock rekommenderar jag att man inte sprayar så mycket då den är för stark och många i ens omgivning kan tycka den e överdrivet stark då. Den nya doften si passion e mildare och godare om du inte vill ha så stark parfym.
skrivet av Hoda den 29 Apr 2018
Full pott ! Vilken underbar doft. Denna är söt och fräsch på samma gång. Inte alls så tung som orginalet som jag haft svårt att gilla. Denna kommer bli min vår / sommar doft . Wow !!!
skrivet av Anette den 23 Apr 2018
vardaglig parfym Luktade på denna i butik och den doftar ungefär samma som dom andra SI dofterna men denna är lite mjukare och varmare.
skrivet av therese f den 23 Mar 2018
Vilken härlig doft. Verkligen passione. Kan verkligen rekommendera denna doft. Tog på lite idag vid 6 tiden i morse när skulle till jobbet och det har doftat gott hela dagen.
skrivet av Elisabeth den 27 Feb 2018
Underbar doft! Högsta betyg. (Både av mig, och från Maken.) :) (Mycket passande namn!) <3
skrivet av Anna den 27 Feb 2018
Luktade på denna parfymen idag. Den luktar väldigt sött och håller länge. Väldigt fräsch och ungdomlig parfym som man kan ha på sig både till vardags och fest! Jätte god!
skrivet av Bella den 15 Feb 2018