Armani Si Fiori

Si Fiori Eau de Parfum är en damparfym från Armani som lanserades 2019.

4.6
Betyg
39
Omdömen
6
Butiker
31%
TOPP

Armani Si Fiori EdP har fått betyget 4.6 av 5 baserat på 39 omdömen. Snittbetyg för märket Armani är 4.5.

39 reccensioner & kommentarer
Fantastisk En stark parfym som dröjer sig kvar länge i kläder och hår. Lukten förändras över dagen och går från vanilj till pepparkaka! Tycker väldigt mycket om den! 🔆
skrivet av sofia553 den 27 Jul 2021
Si Härlig doft söt i doften älskar verkligen denna parfym!! Bästa köp jag gjort.. kan varmt rekommendera om man tycker om söta dotter :)
skrivet av den 15 Jun 2021
Wow! Jag var skeptiskt till att beställa en jag aldrig doftar på men efter att jag köpte originalet och läser beskickningen här tänkte jag att jag testar. Och allt jag kan säga är wow , en söt och vaniljig parfym , doftar otroligt men inte för tung doft som ger huvudvärk. Den här passar skolan, jobbet eller festen. Med en söt men lyxig doft går den hem överallt 🥰 #tävling
skrivet av mmadeleinestark den 4 May 2021
En parfym som passar året om. Går lika bra att ha till vardags som till fest. Helt klart en favorit!
skrivet av Ulrika O den 9 Apr 2021
Min favorit
skrivet av Zo den 9 Dec 2020
Underbar doft! Passar på dagen och vår/sommar. Sitter hela dagen.
skrivet av K. den 17 May 2020
Underbar sommardoft som sitter länge.
skrivet av Yvonne Rydbeck den 14 May 2020
Toppen, nöjd
skrivet av Navideh Doran den 25 Mar 2020
Helt underbar doft, skulle beskriva den som lite pudrig doft!
skrivet av Yvette Assgård den 22 Mar 2020
Älskar denna doft!
skrivet av Monica den 18 Feb 2020
perfekt
skrivet av Evelen den 12 Dec 2019
Snygg flaska men doften luktar inte alls bra den luktar för mig bara nåt starkt blää blev besviken när jag fick hem ett test på denna
skrivet av Nathalie den 24 Oct 2019
En vän till mig har den här parfymen och doftar ljuvligt. Nu när jag har provat den själv känner jag att den är mycket lik The One från D&G som jag har haft och älskat.
skrivet av Maria den 10 Oct 2019
Supergod doft. Synd dock att ni hade bäst pris då det alltid tar så sjukt lång tid att få grejer från er. ????????
skrivet av MoaM den 1 Aug 2019
Supergod doft. Synd dock att ni hade bäst pris då det alltid tar så sjukt lång tid att få grejer från er. ????????
skrivet av MoaM den 1 Aug 2019
Fick denna i present, tycker att den doftar kryddig sommar. Älskar den!!
skrivet av Linda den 3 Jul 2019
Älskar den! Doftar ljuvligt och sitter hela dagen😍
skrivet av Åsa den 2 Jul 2019
Älskar den! Doftar ljuvligt och sitter hela dagen:heart_eyes:
skrivet av Åsa den 2 Jul 2019
Si Fin och god parfym
skrivet av Monica den 2 Jul 2019
Nja,rekommenderar inte,snygg flaska men skum doft!
skrivet av Eva den 30 May 2019
Tant, diskmedel. Ville tycka om denna. Doftar hur underbart och vackert som helst i början, efter 5 minuter luktar den som en tant som står och diskar.
skrivet av Josefin G den 27 May 2019
En klassiker Söt men samtidigt väldigt elegant och lyxig doft! Helt perfekt enligt mig. Sitter också kvar hyfsat länge, jämfört med många andra iaf.
skrivet av mylykogranby den 23 May 2019
En klassiker Söt men samtidigt väldigt elegant och lyxig doft! Helt perfekt enligt mig. Sitter också kvar hyfsat länge, jämfört med många andra iaf.
skrivet av mylykogranby den 23 May 2019
Tur att alla vi olika smaker i livet, jag litade på recensioner som skrevs här. Det stämde inte alls som det stod, luktade väldigt starkt av rosvatten, slängde precis 500kr i sjön😪
skrivet av Pernilla den 13 May 2019
Så god. Fick denna av sambon. Har den vanliga Sì och älskar den, den är kryddig. Har även signature rose som är kryddig men ändå lite fräsch. Men denna här fiori har en lite pudrig och rökig hint. Jättegod 😻
skrivet av Jessie den 11 May 2019
Helt underbar doft som verkligen passar denna årstiden!! mjuk och feminin utan att vara för mkt En helt komplett doft helt enkelt!!
skrivet av Desiree den 16 Apr 2019
WOW vilken underbar doft! Söt och kvinnlig doft som håller under hela min arbetsdag. Har fått mycket komplimanger när jag använt denna.
skrivet av Marina den 10 Apr 2019
Fantastiskt mysig doft. Smälter liksom in i huden och luktar ”naturligt” istället för stark låtsasblomma.
skrivet av Frida den 9 Apr 2019
Helt underbart ljuvlig doft som sitter i länge, man luktar gott hela dagen lång. Och doften är så fräsch och söt. Kan varmt rekommendera denna.
skrivet av HALDIS ANGELICA den 3 Apr 2019
Doftar underbart. Magisk doft.
skrivet av E-L den 12 Mar 2019
Wow vilket doft! Den är söt, fräsch, sofistikerad och kvinnlig. Jag skulle beskriva den som en fyllig vaniljdoft med inslag av svarta vinbär och neroli (neroli är en blomma som växer på apelsinträdet och luktar sött och honungsaktigt). Om man gillar Black Opium Niut Blanche tror jag att denna är en aning lik! Håller även länge på huden.
skrivet av Tr den 10 Mar 2019
Luktar gott och är inte för stark. Älskar vaniljtonerna!
skrivet av Ajla den 5 Mar 2019
Har det flesta i serien SI men denna är min favorit. Luktar ljuvligt,är väldigt lätt i doften samt en längre långvarighet mot huden mot vad dem andra Si parfymerna har.
skrivet av Ida den 4 Mar 2019
Wow! Jag har haft Si Passione och älskat den, men denna är något extra! Så värd pengarna!
skrivet av Marina den 2 Mar 2019
Underbar! Fick ett prov i Kicks Magazine och kunde bara hålla mig en dag innan jag gick och köpte en flaska. Man vill bada i detta.
skrivet av Elin den 26 Feb 2019
Mmh underbar doft. Mjuk, söt, sitter hela dagen. Mycket bättre än "vanliga" Sí.
skrivet av Emma den 26 Feb 2019
Jag är ett stort Sí-fan, men har inte tyckt om övriga "varianter", men blev såå positivt överraskad av denna pudriga/fina variant med vaniljtoner :) håller inte riktigt med ovan rescensent.. men men .. "smaken är som"... Kommer definitivt köpa!
skrivet av Josefine den 23 Feb 2019
Jätte härlig parfym som känns som en bladning av flowerbomb och någon mjukare pudrigare variant. Sitter hela dagen och går över till en mysig och varm vanilj doft. Luktar fantastiskt och sitter i hela dagen!
skrivet av Jennifer den 23 Feb 2019
Köp inte online utan att ha doftat först! Den doftar en blandning av gammal dam och toalett
skrivet av Sally den 23 Feb 2019