Armani Code Pour Homme

Code Pour Homme Eau de Toilette är en herrparfym från Armani som lanserades 2004.

4.9
Betyg
261
Omdömen
7
Butiker
25%
TOPP

Armani Code Pour Homme EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 261 omdömen. Snittbetyg för märket Armani är 4.5.

261 reccensioner & kommentarer
..........
skrivet av Peter den 22 Nov 2022
Det är utmärkt
skrivet av Slavica den 15 Nov 2022
Makalös!! 👍
skrivet av Annika Gunhild Susanne Junttil den 12 Nov 2022
Supergod doft
skrivet av Magnus Bertelsen den 8 Nov 2022
Perfekt doft för vardagen
skrivet av Daniel Björnson den 31 Oct 2022
Älskar!! Luktar såå gott!!
skrivet av noralind1 den 28 Oct 2022
Favorit! Denna doft är verkligen en av mina favoriter av herrparfymer! Så mjuk och fin men ändå manlig doft! Får en att bara villa krypa upp i sin mans famn och stanna där för alltid! 😘Provat köpa andra dofter men både jag och min man kommer alltid tillbaka till denna! 👍
skrivet av isabellberggren86 den 16 Oct 2022
Mycka fin Dof bäst Armaani kode
skrivet av Lilja Maili Orvokki Bollström den 19 Sep 2022
Snabb leverans direkt till dörren. Mycket bekvämt. Rekommenderas senna säljare
skrivet av Mr Jan Brunér den 16 Sep 2022
Vet inte än detta är en present
skrivet av Åsa Mäki den 13 Sep 2022
Supergod!! Den här är verkligen SUPERGOD!! Fick ett doftprov från snälla #Lyko, o jag blev helt förälskad i denna. Den är ju egentligen en herrdoft, men jag tycker den funkar både till kille o tjej 🤴👸 Inte tung, man känner tonkabönor o väldoftande trä, samt nåt lätt blommigt. Jag tycker det är en mysig "höstdoft". En doft man vill spraya på sig efter duschen, och sen bara ligga o slappa o mysa i soffan med myskläder o tända ljus. #tävling
skrivet av madderyman den 4 Sep 2022
Armani Code Den är ljuvlig, man kan följa lukten och veta var sin man är. Tävling
skrivet av katarina3938 den 27 Jul 2022
inte det EDT jag använde i många år jag tycker detta Armani Code är tyvärr inte det Armani Code jag brukade använda för 10 är sedan , jag känner verkligen inte Doften jag älskade , och jag vet inte vad det beror på ,
skrivet av Manijeh den 23 Jul 2022
Riktigt go parfym
skrivet av Christoffer Johansson den 4 Jul 2022
Perfekt doft för män. Inte för tung utan precis lagom.
skrivet av Johan Torvaldsson den 14 Jun 2022
Lukta gott! Oh yeah!
skrivet av Tobias Adamsson den 29 May 2022
Armani Bästa herrparfymen!
skrivet av fricke.maria den 4 May 2022
Det var mycket bra 8 från 10
skrivet av Mehrad Nikpendar den 30 Apr 2022
Snabbt och Enkelt
skrivet av Jörgen Leijonmarck den 24 Apr 2022
Bra köp Luktar gott och håller länge utan att lukta för starkt.
skrivet av mariafager2 den 21 Mar 2022
Testad i smartson 👍🏻
skrivet av moa829 den 12 Mar 2022
Allt fungerade smidigt👍🏻
skrivet av Peter den 11 Mar 2022
Sämsta jag har köpt! Blev riktigt besviken av hur lite den faktiskt luktar? En parfym för 800 kr som jag personligen inte känner luktar något alls? Fel exemplar?
skrivet av Niclas den 4 Feb 2022
Den är så god! Rekommenderar stark till kvinnor!
skrivet av Jul den 28 Dec 2021
Manlig, fantastisk doft!!
skrivet av Lars Eric Bruno Antman den 17 Dec 2021
Manlig, fantastisk doft!!
skrivet av RayBanMan den 17 Dec 2021
👍🏽👍🏽👍🏽
skrivet av Joakim Kihlberg Alm den 5 Dec 2021
Doften är så himla gott
skrivet av Suuad Hussein Abdi den 18 Nov 2021
EVERYDAY En look som passar till alla tillfällen är väl något alla uppskattar? Något som går fort samtidigt som det blir snyggt. En look som passar till vardags men även lika bra till fest. Spana då in det här 👀 Inledde looken med att använda vårt Detox Schampo tillsammans med The Dude Hair & Body Wash. Detoxschampot är djuprengörande och avlägsnar allt som du vill rensa från håret och hårbotten. Det grymma med denna är att den innehåller skonsamma tensider och har ett lågt PH värde vilket gör att man kan använda detta schampo varje dag om man vill. Fortsatte sen med The Dude Hair & Body Wash. 🌊 Fortsättningsvis användes Creator Fiber Cream innan det var dags för Beard Lubricant. Creator fiber cream är det perfekta waxet som är lätt att forma utan onödigt kladd. Den ger medium stadga och passar till alla tillfällen. För att få skägget att bli lika redo som håret så är Beard Lubricant den bästa skäggoljan som verkar mjukgörande och ger en härlig återfuktande känsla. Avslutningsvis användes The Dude Beach Bum för att bygga upp frisyren och ge ett hållbart resultat. Den ger lite extra lyft i håret och sprayas i fuktigt hår, man kan spraya denna direkt i handen om man hellre vill och sen arbeta in produkten i håret. För att skapa ännu mera volym så är ett tips att man kan föna håret för att få till struktur och fyllighet.
skrivet av waterclouds den 11 Nov 2021
EVERYDAY En look som passar till alla tillfällen är väl något alla uppskattar? Något som går fort samtidigt som det blir snyggt. En look som passar till vardags men även lika bra till fest. Spana då in det här 👀 Inledde looken med att använda vårt Detox Schampo tillsammans med The Dude Hair & Body Wash. Detoxschampot är djuprengörande och avlägsnar allt som du vill rensa från håret och hårbotten. Det grymma med denna är att den innehåller skonsamma tensider och har ett lågt PH värde vilket gör att man kan använda detta schampo varje dag om man vill. Fortsatte sen med The Dude Hair & Body Wash. 🌊 Fortsättningsvis användes Creator Fiber Cream innan det var dags för Beard Lubricant. Creator fiber cream är det perfekta waxet som är lätt att forma utan onödigt kladd. Den ger medium stadga och passar till alla tillfällen. För att få skägget att bli lika redo som håret så är Beard Lubricant den bästa skäggoljan som verkar mjukgörande och ger en härlig återfuktande känsla. Avslutningsvis användes The Dude Beach Bum för att bygga upp frisyren och ge ett hållbart resultat. Den ger lite extra lyft i håret och sprayas i fuktigt hår, man kan spraya denna direkt i handen om man hellre vill och sen arbeta in produkten i håret. För att skapa ännu mera volym så är ett tips att man kan föna håret för att få till struktur och fyllighet.
skrivet av waterclouds den 11 Nov 2021
Fungerade bra snabb leverans
skrivet av Andreas Liljegren den 28 Sep 2021
Favorit Klart bästa doften på marknaden
skrivet av den 6 Aug 2021
Luktar gott men doften släpper väljer snabbt
skrivet av Kevin Shepherd den 29 Jun 2021
Helt ok doft
skrivet av Nils Joakim Almroth den 13 Apr 2021
allt gick bra!
skrivet av Dominic Chatto den 31 Mar 2021
Den absolut goaste och underbaraste parfym på länge👍🏽👍🏽
skrivet av Marika Macsik den 20 Mar 2021
Helt fantastiskt! Älskar den!
skrivet av AlexandraW den 15 Feb 2021
Armani code Very good anniversary gift 💕, 🎁 Very sexy and pleasent man fragrance. Thank you for the fast delivery.
skrivet av marinataushanova den 12 Feb 2021
Dofternas doft 👍
skrivet av Pekka den 11 Feb 2021
Jättenöjd, kom snabbt o billigt
skrivet av SariE den 8 Feb 2021
Giorgio Armani Armani Code EdT har brukat detta i många år , alltid gott ,fint och manligt doft .
skrivet av ibbe den 19 Jan 2021
Mycket bra
skrivet av JrgenP den 13 Jan 2021
Armani code Denne har min mann brukt i mange år, og er hans (og min! Lukter sååå godt) og liker den veldig godt.
skrivet av Gerd Sandholtet den 3 Jan 2021
Har återkommit till denna de senaste 7 åren, min to-go parfym under vintern sedan DKNY slutade med sitt äpple för män. En uppskattad doft på hyllan hemma,
skrivet av Patric den 31 Dec 2020
Så mumsig doft verkligen!
skrivet av Emelie den 22 Sep 2020
Väldig gott duft men vad synd att lukten håller bara några timmar.
skrivet av Gholam Reza Mirzaei den 10 Aug 2020
En suverän doft som får en positiv reaktion på bra smak
skrivet av Hans-Eric Remmert den 21 Jul 2020
Utan tvivel min favorit.
skrivet av Per den 4 Jul 2020
Min pojkvän älskade den och även jag :)
skrivet av Julia Heléne Pettersson den 3 Jul 2020
Trots att den är inte min smak, Men man måste prova den för att parfymen har väldigt unikt doft.
skrivet av Sam Ragnarsson den 12 Jun 2020
bra parfym till rätt pris
skrivet av Ulrik Witte den 10 May 2020
Bästa doften!
skrivet av Jonathan den 8 May 2020
Fint parfym till bra pris
skrivet av Mohamad den 8 May 2020
Mycket bra
skrivet av Hesham Mohamed Abdelfattah Fawaz den 8 May 2020
Perfekt service
skrivet av Jan Erik Gabrielsson den 1 May 2020
Snabb leverans
skrivet av magdalena brännström den 1 May 2020
Mycket omtyckt
skrivet av Liselotte Ekroos den 29 Apr 2020
Väldigt bra
skrivet av Zarif Azim den 29 Apr 2020
Min man har haft denna doften innan och älskar den så det var bra att man kunde köpa så stor 😊
skrivet av Sanne Eriksson den 26 Apr 2020
Snabbt, enkelt och prisvärt!
skrivet av Kjell Svensson den 10 Apr 2020
Doftar fantastiskt.
skrivet av Thomas Evensson den 29 Mar 2020
En mycket bra doft
skrivet av Anonym den 8 Mar 2020
Min favorit doft på min karl :heart_eyes: Luktar underbart gott! Märker direkt när han har den på sig. Så sitter den i länge :+1::+1::+1: det är en mjuk maskulin doft! Som man vill få närmare för att sniffa lite på. Inte en skarp parfym som man får huvudvärk av.
skrivet av Rebecca den 4 Mar 2020
Mycket bra suverän
skrivet av Tommy Andersson den 3 Mar 2020
Nydelig! Lukter veldig godt og varer lenge, kjapp og god leveranse!
skrivet av Mats den 2 Mar 2020
Min favorit sedan många år tillbaka. Många säger ” Vilken doft är det som doftar så gott”
skrivet av Torbjörn den 28 Feb 2020
Otrolig doft som står sig länge och ett pris som slår allt
skrivet av Thomas Klasson den 17 Feb 2020
Luktar fantastiskt gott
skrivet av Terry den 16 Feb 2020
Favorit En doft som funkar för alla tillfällen. Rekommenderas
skrivet av Sanel den 6 Feb 2020
Strålande
skrivet av Jan-Olof Nilsson den 30 Jan 2020
Luktar väldigt gott,inte så stark doft.Gick efter andra som skrivit sina omdömen om den.
skrivet av Karin Irene Byström den 29 Jan 2020
En klassiker som alltid levererar
skrivet av Martin Axelsson den 7 Jan 2020
Bra pris!!
skrivet av Ida den 3 Jan 2020
Bra parfym doftar gott sitter i länge
skrivet av Torbjörn Jan-Olof Jansson den 31 Dec 2019
Perfekt
skrivet av Hanna C. den 26 Dec 2019
Super bra`!
skrivet av Helena Palm den 25 Dec 2019
Luktar gott
skrivet av Amela den 24 Dec 2019
Jag har använt Armani Code för många år och är en av min favorit EdT.
skrivet av Rafael den 19 Dec 2019
Manlig Doft jättegott.
skrivet av Johanna den 10 Dec 2019
Too
skrivet av Michael den 10 Dec 2019
Grym
skrivet av Catrine den 7 Dec 2019
.
skrivet av Edlira den 25 Nov 2019
Hyvä tuote. Olen tyytyväine tilaukseen .Tuttu tuote helppo tilata ja edullinen.
skrivet av KIRSI P. den 25 Oct 2019
Snabbt Enkelt och snabbt
skrivet av Peter den 22 Sep 2019
Underbar
skrivet av Anki den 20 Sep 2019
apa
skrivet av Lars den 15 Aug 2019
Bra service och snabb leverans, tack!
skrivet av Kerstin den 6 Aug 2019
Den var bra som vanligt
skrivet av Bo A. den 2 Aug 2019
Bästa
skrivet av Rafat den 11 Jul 2019
Nöjd Snabb leverans och enkelt att beställa.
skrivet av Anders den 29 Jun 2019
Dyr men prisvärd Min favorit sedan 10 år
skrivet av Torbjörn den 27 Jun 2019
armani code det är inte samma lukt som för 10 år sen ,varför ?
skrivet av manijeh den 5 Jun 2019
armani code det är inte samma lukt som för 10 år sen ,varför ?
skrivet av Manijeh den 5 Jun 2019
En väldoftande produkt
skrivet av Ulf den 1 Jun 2019
Armani Code Doftar härligt gott, min sambos favorit 👍
skrivet av Anneli den 12 May 2019
Armani Code Doftar härligt gott, min sambos favorit :+1:
skrivet av Anneli den 12 May 2019
Den bästa
skrivet av Jukka den 1 May 2019
jättegod doft
skrivet av Marianne den 15 Apr 2019
Bra
skrivet av Roger den 31 Mar 2019
same same but different Ville egentligen ha Armani Bologna men den här luktar helt ok också. Bra pris för mängden parfym man får.
skrivet av Yemeri den 25 Feb 2019
Underbara doft! Jag älskar doften!
skrivet av Manfred den 12 Feb 2019
Luktar gott Bra manlig doft.
skrivet av Robert H. den 1 Feb 2019
Fantastisk👍🏼
skrivet av Lars den 16 Jan 2019
Fantastisk:+1::skin-tone-3:
skrivet av Lars den 16 Jan 2019
.
skrivet av Ulf den 16 Jan 2019
Väldigt bra
skrivet av Anders den 16 Jan 2019
Armani code En riktigt god doft ..
skrivet av Tommy den 10 Dec 2018
Underbar påmin man💜
skrivet av Maria-Therese den 5 Dec 2018
Nöjd
skrivet av Jörgen den 5 Dec 2018
Vet ej ger den till julklapp till mitt barnbarn
skrivet av Siv den 5 Dec 2018
Underbar påmin man:purple_heart:
skrivet av Maria-Therese den 5 Dec 2018
toppen köp !
skrivet av josef den 5 Dec 2018
Bästa parfym
skrivet av Karam den 5 Dec 2018
Armani Code Edt God manlig doft
skrivet av Birgitta den 5 Dec 2018
Suvärent En härlig doft som passade mig..
skrivet av Birger den 5 Dec 2018
Väldigt god doft Håller hela dagen
skrivet av Johanna den 5 Dec 2018
Extra bra parfum
skrivet av Goran S. den 8 Nov 2018
armandi code topp lukt
skrivet av Anne B. den 20 Oct 2018
Kanon👍🏻👍🏻
skrivet av Stefan den 16 Oct 2018
Kanon:+1::skin-tone-2::+1::skin-tone-2:
skrivet av Stefan den 16 Oct 2018
Det e bästa sidan som man kan handla på nätet är Nordic feel
skrivet av Haneen den 16 Oct 2018
GIORGIO ARMANI ARMANI CODE Frisk och behaglig:) Varar väldigt länge och doftar mycket bra en fin dags parfym:)
skrivet av Hej den 20 Sep 2018
Klassiker En klassiker helt enkelt. Det enda negativa är väl att den är ganska vanlig och sen tycker jag att själva flaskan (iaf 125ML som jag köpte) är riktigt otymplig och kan vara svår att spraya på handlederna, känns tråkigt att behöva spraya 2 gånger för att man missar..
skrivet av Daniel L den 13 Jul 2018
Fantastisk doft
skrivet av Cecilia den 20 Jun 2018
luktar gott Men jag tycker att andra sort " profumo" är bättre och håller längre
skrivet av Ali den 10 Jun 2018
luktar gott Men jag tycker att andra sort " profumo" är bättre och håller längre
skrivet av Ali den 10 Jun 2018
Luktar såå himla gott!
skrivet av Anna den 3 Jun 2018
Underbar doft
skrivet av Anh den 7 May 2018
parfem perfekt för man
skrivet av Enver den 2 May 2018
parfem perfekt för man
skrivet av enver den 2 May 2018
Så underbar doft
skrivet av Thomas den 19 Apr 2018
Armani code Har haft ätt par år redan. Underbar
skrivet av Johannes den 5 Apr 2018
Bra
skrivet av Bo den 25 Mar 2018
Prisvärd
skrivet av Francisco S. den 13 Mar 2018
Har tidigare under några års tid tyckt att detta är favoritparfymen bland parfymer av favoritmärket och alldeles nyss förnyade jag den inställningen!
skrivet av David den 9 Mar 2018
Jätte bra
skrivet av Mirjana L. den 17 Feb 2018
Till mig själv. Oslagbar doft, som byter karaktär eftersom, och sitter i länge.
skrivet av Rikard F. den 11 Jan 2018
Bästa doften ever
skrivet av Haneyah den 10 Jan 2018
Bäst
skrivet av Alexandra den 4 Jan 2018
Armani code Underbar doft
skrivet av Catarina A. den 1 Jan 2018
Grym
skrivet av Robert den 31 Dec 2017
Jätte god parfym till killen Den doftar jätte gott. 100% nöjd
skrivet av Marie den 30 Dec 2017
Den var helt perfekt, rätt doft av manlighet.
skrivet av Joakim den 30 Dec 2017
Snabb leverans. Supernöjd!
skrivet av Karin den 28 Dec 2017
Alltid använt!
skrivet av Daniel den 26 Dec 2017
Bäst
skrivet av Nicklas den 24 Dec 2017
Love it Kom efter cirka 3 dagar och gav den till pojkvännen i tidig julklapp, han älskar den! 😍 och måste säga den luktar underbart! Samt lukten håller ungefär hela dagen ❤️
skrivet av My den 20 Dec 2017
Love it Kom efter cirka 3 dagar och gav den till pojkvännen i tidig julklapp, han älskar den! :heart_eyes: och måste säga den luktar underbart! Samt lukten håller ungefär hela dagen :heart:️
skrivet av My den 20 Dec 2017
Classy Vill du ha något classy som fångar uppmärksamhet är detta vad du letar efter! Man känner sig som 007 så fort den nuddar huden! Vet inte hur jag ska beskriva den så ni förstår, men ni vet hur det är när ett barn föds? Inte jag, för jag var ute på fina ställen och lönnmördare folk! Buy that shizznizz! Ålder från 22 och uppåt
skrivet av Gabriel den 20 Dec 2017
.
skrivet av Frank den 18 Dec 2017
Armani code Älskar den doften
skrivet av peter den 17 Dec 2017
Toppen
skrivet av Malin den 17 Dec 2017
Grym
skrivet av Aytekin den 16 Dec 2017
Like it
skrivet av Rachel den 15 Dec 2017
....
skrivet av Faton den 8 Dec 2017
Luktar jättegott
skrivet av Carina L. den 5 Dec 2017
Luktar fräscht och manligt
skrivet av Marie-Louise den 4 Dec 2017
Den e bare Herlig, har kjennskap til den fra før
skrivet av Monica den 21 Nov 2017
Luktar gudomligt! Helt fantastisk parfym som både jag och mannen älskar!
skrivet av Sara S den 8 Nov 2017
.
skrivet av Thommy den 29 Oct 2017
Riktigt god parfym!!
skrivet av Arnel den 26 Oct 2017
Bra
skrivet av Lone N. den 22 Oct 2017
Bra parfyme. Meget bra levering.
skrivet av Jukka-Pekka den 29 Sep 2017
De mycke bra
skrivet av Munira den 17 Sep 2017
Jk Bb
skrivet av Ove den 30 Aug 2017
Bra
skrivet av Ayman den 24 Aug 2017
.
skrivet av Jan-Inge den 21 Aug 2017
God doft Maskulin
skrivet av Beryl den 16 Aug 2017
Bästa, sexigaste och godaste doften på min man!
skrivet av Karina Aspeflo den 2 Aug 2017
Fornøyd God pris og rask levering. Anbefales
skrivet av Knut R. den 30 Jul 2017
Den bästa
skrivet av Jukka den 16 Jul 2017
Älskar denna doft!Köpte den till min man som också älskar den.
skrivet av Annelie den 29 Jun 2017
Bra parfym, snabb lev, rekommenderad +++
skrivet av Sozan den 27 Jun 2017
Alltid perfa! Tack
skrivet av Sasa R. den 24 Jun 2017
Superbra!
skrivet av Sonia C. den 15 Jun 2017
Har kört den i flera år
skrivet av Linus den 13 Jun 2017
Enkelt toppen.
skrivet av Christian den 6 Jun 2017
Mycket god doft!!
skrivet av Anna-Carin den 1 Jun 2017
Doft Toppen doft!
skrivet av Per-Morten den 2 May 2017
Luktar jättegod
skrivet av Anette den 17 Apr 2017
Armani code Er veldig fornøyd med dette produktet
skrivet av Rolf den 25 Mar 2017
När mannen är som bäst använder man Armani Code
skrivet av Jesper den 16 Mar 2017
5
skrivet av Sanela den 6 Mar 2017
Armani Code Så härlig doft, såhär borde alla män lukta
skrivet av Annelie den 5 Mar 2017
Jag köpte till min man och älskar denna doften på min man!Bästa herrdoften!
skrivet av elenab den 28 Feb 2017
Armani code Den var jätte bra . Luktar gott
skrivet av Marah den 26 Feb 2017
Code Men EdT Är verkligen speciell / Love
skrivet av Anneli Särnblad Pederson den 25 Feb 2017
Armand Code Svært rask og god handel. Som vanlig meget fornøyd å handle her !
skrivet av Arild den 25 Feb 2017
JEG ELSKER DENNE! Hvis kjæresten noen gang prøver å bytte parfyme kommer jeg til å tvinge han til å fortsette med denne...
skrivet av Mariell-S den 16 Feb 2017
Beste mannelukten som finnes, nesten litt for god , kunne brukt denne selv en dag jeg føler meg litt små frekk. Kjempe god manne lukt, får en til å snu seg etter mannen i gata. Skal absolutt kjøpe denne til mannen min :)
skrivet av Charlotte Aurora Kristiansen den 16 Feb 2017
Kjøpte denne til kjæresten min, og jeg vil si dette er den beste herre parfymen jeg noen gang har luktet. Han elsker den han også, og vi begge er fornøyde.
skrivet av Solveig den 16 Feb 2017
Armani Code den doftar underbart.
skrivet av Ann-Christin den 14 Feb 2017
Snabb leverans Länge sen jag beställde sist men funkade lika bra nu igen
skrivet av Tina den 24 Jan 2017
Mycket bra
skrivet av Jörgen den 22 Jan 2017
Denne ble bestilt til min mann, som har brukt dette produktet i flere år, og er kjempefornøyd!
skrivet av Gerd den 18 Jan 2017
Bra
skrivet av Hashim A. den 12 Jan 2017
Snabbt o enkelt att handla här
skrivet av Orathai den 11 Jan 2017
Underbar doft Luktar gott
skrivet av Sophie den 11 Jan 2017
Härlig doft
skrivet av Viktoria den 7 Jan 2017
Underbar doft! Manlig kryddig superhärlig!
skrivet av Maria den 5 Jan 2017
Bra o behaglig doft Mycket bra doft
skrivet av Anne den 2 Jan 2017
Fantastisk Kan Armani någonsin vara fel val? I think not! ;)
skrivet av Tony den 1 Jan 2017
Fabulous perfume
skrivet av Christopher den 30 Dec 2016
Super
skrivet av Nisrin den 26 Dec 2016
Lukta lyxigt :)
skrivet av Linda den 26 Dec 2016
Det luktar jätte gott
skrivet av Åse den 23 Dec 2016
Helt okej!!
skrivet av Kent den 22 Dec 2016
superbra
skrivet av Branislava den 12 Dec 2016
Veldig fornøyd Billig og rask
skrivet av Tone R. den 11 Dec 2016
Enkelt och snabb
skrivet av Kim den 7 Dec 2016
Perfekt Supernöjd
skrivet av Helena den 6 Dec 2016
Parfym Perfekt julklapp & till ett bra pris. Alltid snabba leveranser & aldrig något klödd. Tummen upp för er!
skrivet av Mariana den 4 Dec 2016
Parfym Perfekt julklapp & till ett bra pris. Alltid snabba leveranser & aldrig något klödd. Tummen upp för er!
skrivet av Mariana den 4 Dec 2016
God doft Fin doft - lite unisex.
skrivet av Kajsa den 27 Nov 2016
Funkar bra
skrivet av Per den 10 Nov 2016
Sen levetans Kunde ej ge bort den som jag skulle då den inte kom förrän efter en vecka.Blir ej mer köp på NordicFeel, då jag även upptäckt att de inte är så billiga längre finns andra.
skrivet av Janet D. den 25 Oct 2016
Grei bestilling og levering.
skrivet av Roger den 23 Oct 2016
Världens bästa parfym. Så fort en man har denna på sig blir jag alldeles knäsvag. Har t.o.m. funderat på att köpa en egen bara för att ha att dofta på :-)
skrivet av jossssaaan den 6 Oct 2016
Grym doft
skrivet av Magnus den 6 Oct 2016
Super!
skrivet av Helen den 12 Sep 2016
Alltid i tid och bra pris
skrivet av Andreas den 9 Sep 2016
Härlig doft
skrivet av Jan-Olof den 15 Aug 2016
Snabb service och bra produkter
skrivet av Doris den 9 Aug 2016
Toppen
skrivet av Tobias G. den 5 Aug 2016
Väldigt bra
skrivet av Dory den 4 Aug 2016
Parfym och maskara Hel nöjd!
skrivet av Karola den 27 Jul 2016
Bästa parfym
skrivet av Safa den 24 Jul 2016
Luktar sååå fräscht! Perfekt!
skrivet av Djenada H. den 21 Jul 2016
Underbar doft på min man
skrivet av Karin den 14 Jul 2016
Varför finns det inte EDP för män? Gillar verkligen doften och det enda jag har att påpeka om är att den räcker inte så länge. EDP är både starkare och räcker längre - varför finns inte detta för män? Det hade uppskattats!
skrivet av Anders den 3 Jul 2016
Armani Code Gick snabbt inga skador på produkten, har inget att klaga på.
skrivet av Linus den 23 Jun 2016
Luktar svin gott
skrivet av Malin den 22 Jun 2016
Bästa kill parfymen Älskar den både min man och son använder Armani code
skrivet av Ramina den 19 Jun 2016
Armani code edt Väldigt behaglig doft
skrivet av MikaKarttunen den 16 Jun 2016
toppen snabb lev fin vara
skrivet av Karl Å. den 31 May 2016
Trots att denna doft funnits i många år så säljer den fortfarande som smör i solsken. Min absoluta favorit, reagerar alltid när maken har sprayat på sig den. Som en dröm!
skrivet av Elli den 5 Mar 2016
Armani Code er den perfekte gaven til kjæresten året rundt. Den lukter helt himmelsk. Maskulin og good duft. Nesten så man får lyst til å bruke den selv, så godt lukter den.
skrivet av Ida Marie den 29 Feb 2016
Manlig och sensuell. Doftar underbart. Mums!
skrivet av Anette den 20 Feb 2016
Om ni killar undrar vad tjejer tycker luktar gott så är det denna! Min och mina vänninors absoluta favorit bland herrdofter! MUMS!
skrivet av Elisabeth den 19 Feb 2016
Den får alla kvinnor på fall 😍
skrivet av Emil Larsson den 19 Feb 2016
Deilig duft!!!
skrivet av mikoszk den 19 Feb 2016
Gave til kjæresten? Da er det denne du er ute etter, trust me! Himmelsk duft!
skrivet av TF den 19 Feb 2016
Gentle man's parfym Om bära just denna parfymen så är mannen en Giorgio Armani :) Och Armani Code har fullmakt som doftar och doften vinner än övriga parfymer/ Good luck :)
skrivet av Gentle man den 8 Dec 2015
Ja denne var herlig, merker at damene liker duften, så hva mer kan jeg be om, annet enn Litt rimeligere pris kanskje? ;-) Espen
skrivet av espenjrg den 1 Oct 2015
Min son fick en provflaska utav den här. Och herregud så gott den luktar. Kommer garanterat köpa den nån gång.
skrivet av Charlotte den 4 Mar 2015
Lukter fantastisk godt, og parfymen holder hele dagen uten å minske i styrke! Selv er jeg ikke så glad i tunge parfymer, så må nok gå for en lettere en neste gang jeg skal kjøpe det. Men anbefales på det sterkeste for menn over 20!!!
skrivet av Eirik den 2 Mar 2015
Denna doft gör mig riktigt knäsvag. Det är den absolut godaste doft som en man kan ha. Jag kan inte sluta lukta på min man när han använder den.
skrivet av Anna Kjellin den 28 Feb 2015
Jeg kjøpte denne for mannen min og han elsker det..Slik en sexy duft.. so masculine Love Love Love
skrivet av Aarooj Fatima Iqbal den 18 Feb 2015
Denna är båda min och sambons favorit- doftar sååå gott! Kan inte sluta dofta när han använder den!! Vanilj defintivt! Mums!
skrivet av Madelene den 17 Feb 2015
Detta är den absolut godaste herrdoften någonsin. Den har liksom allt: manlig utan att vara för påträngande, underbara doftkombinationer och passar för alla tillfällen
skrivet av Elise Aulikki Vesterlund den 11 Feb 2015
Detta är den absolut bästa doften för män! Både jag och sambon älskar denna. Har inte hittat någon annan doft som slår denna. Doftar underbart, och kan inte låta bli utan att sniffa på sambon ;) Mjuk och fin, inte alls stickig och skarp som många andra herrdofter är..
skrivet av Anna den 11 Feb 2015
Den här doften gör mig knäsvag på riktigt. Riktigt sexig och manlig doft. Blir svårt att hitta någon som kan konkurrera ut den här...
skrivet av Emilia den 10 Jul 2012
Detta är absolut min stora favorit bland dofter....kommentarerna från min sambo + andra kvinnor i min/vår bekantskapskrets är bara positiva.Mer manlig doft får man leta efter...
skrivet av Michael Lagergren den 30 Oct 2011
En fantastiskt god parfym som får såväl användare som de runt omkring att vilja sniffa på den om och om igen. Dessvärre försvinner den för snabbt från kroppen vilket gör en lite dyr i "drift".
skrivet av By C den 26 Oct 2010
Har använt denna parfym i c:a 3 år. Helt fantastisk doft. Sensuell, förförisk, helt klart en klassiker.
skrivet av ERIKA DANTANUS den 12 Oct 2010
Köpte Armani Code till min man för några år sedan. Det är helt klart min favorit. Det märks när han har den på sig...Supergod!!! Eftersom den är så himla fin så har det vart svårt att hitta en ny som kan konkurrera med den.
skrivet av SPETS PÄIVI den 5 Oct 2010
Sexig manlig doft som inte känns tung.
skrivet av Li den 5 Oct 2010
Måste vara en av de mest omtyckta parfymerna. Om man inte vet vilken parfym man gillar eller vill ha, ta denna! Alla gillar den!
skrivet av Sara Ingrid Gunborg Sofia Svedberg den 5 Oct 2010
God doft och bra service! Skickade efter denna parfym till min sambo och trots problem med leveransen är jag mkt nöjd. trevlig kundservice och snabb leverans när den väl skickades. de skickade den igår och jag hade den i handen idag. tack!
skrivet av Elin den 3 Nov 2009
Gooood Rekommenderar denna till män som vill ha ett hov av kvinnor runt sig...
skrivet av AN den 19 Sep 2009
Bästa parfymen någonsin! Den här parfymen är en av mina absoluta favoriter. Den har en dov doft som inte luktar allt för intensivt och påträngande. Doften liksom lingrar sig genom luften på så sätt att man lätt får en kvinna på fall. Tro mig, jag vet! Undvik dock att överdriva med allt sprejande, doften kan lätt bli för "tung" då. //MVH Johan
skrivet av Johan den 9 Jun 2008