Ariana Grande Cloud

Cloud Eau de Parfum är en damparfym från Ariana Grande som lanserades 2018.

4.8
Betyg
169
Omdömen
6
Butiker
26%
TOPP

Ariana Grande Cloud EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 169 omdömen. Snittbetyg för märket Ariana Grande är 4.6.

169 reccensioner & kommentarer
Älskarrr 😍😍
skrivet av snbj2mscvc den 26 Jun 2024
Cloud Det här är en trevlig och god doft som är prisvärd och dessutom kul flaska.
skrivet av hanna5674 den 22 Jun 2024
Wowww Lukten e sååå godd
skrivet av dalaaalkalaf den 17 Jun 2024
Smells amazing 💕 It looks so pretty and I make heads turns when I enter a room
skrivet av ifeoluwaalowosile den 29 May 2024
Doften håller inte länge Jag tycker väldigt mycket om den här doften, som en gräddig lavendel, en söt blommig efterrätt. På mig håller doften dock inte länge. Efter två timmar är den borta. Men det så kan det ju bli med parfym. Inte en dålig produkt men inte för mig helt enkelt.
skrivet av ramonareldin den 25 May 2024
Ariana Grande Cloud Eau De Parfum 30 ml Luktar väldigt gott!!
skrivet av mhdani05 den 16 Apr 2024
✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽 🥰🥰🥰🥰
skrivet av tindra.ricknell_frimodig den 15 Apr 2024
Besviken Så besviken på denna. Trodde den var god då jag läst gott om den. Luktade typ damm?? Bara oangenäm. Trodde mer sötare doft. Och då är jag en person som inte gillar för söta dofter.
skrivet av marija24 den 5 Apr 2024
Love! After smelling a sample of this I fell in love and knew I needed a bottle. Lyko had it at a great price so the obvious choice was to order it here. A lovely soft fragrance that I don’t think I’ll ever get sick of. Just wish the bottle had a less bulky design 😅 #LYKOREVIEW
skrivet av evandenbroek den 8 Mar 2024
☁️☁️☁️☁️ Jeg elsker alle Ariana-dufter. Denne er intet unntak.
skrivet av elza270995g den 7 Mar 2024
Det luktar inte son förväntas
skrivet av Katerin Patricia den 23 Feb 2024
Smaskig doft Denna parfymen är verkligen något helt speciellt. Aldrig ägt något liknande. Den doftar sött, krämigt, karamell, lite kokos (?) men den är inte för söt utan den har också något fräscht och lätt till sig också. Enda jag kan klaga på är att den håller väldigt dåligt på mig. Kanske 3 timmar. Dock håller den längre på kläder/ i håret.
skrivet av evelina1450 den 21 Feb 2024
👍👍👍 Absolut den bäst parfymen jag haft, har haft den i ett par år nu och får alltid kommentarer att jag luktar gott, så dena rekommenderar jag starkt☺️
skrivet av jullan0 den 11 Feb 2024
Newest on the platform...
skrivet av Lajos Laczko den 2 Jan 2024
Inte alls som beskriven Köp inte denna innan ni testat den. Jag förväntade mig en söt, krämig doft av vanilj och kokos, men det finns inte en tillstymmelse av dessa noter när jag doftar på den, varken på huden, på papper eller på kläder. Och då har jag doftar på tre olika flaskor bara för att utesluta att den skulle vara dålig. Nej, i min näsa motsvarar den inte alls beskrivningen. Den doftar lite sött päron i öppningen i kanske tio minuter, för att sen bli en pepprig maskulin doft helt utan sötma. Den passar bättre på min man än på mig. Jag betvivlar inte att folk upplever den så som beskriven, allas näsor är ju olika, men kolla trådar på Reddit så ser ni att många upplever den på ett helt annat sätt än så som den är beskriven.
skrivet av isabella730 den 1 Jan 2024
Verkligen som ett moln! Denna parfym! 😍 Doftar så fräscht av citrus och päron för att sedan dela rampljuset med en söt och glad kokos. När den satt sig i huden framhävs doften av trä lite grann (luktar nästan lite maskulint fast på bästa möjliga sätt). Jag är helt besatt av doften! Så upplyftande och mysig! Jag känner knappt lavendel på mig själv, möjligtvis lite svagt. Mest luktar den som fräsch kokos, sött päron och typ en kram 🥰
skrivet av tilde.c den 28 Dec 2023
Ariana Grande Så mycket god är den och doftar väldigt gott rekommenderar starkt att ni som inte har provat denna bör provas för den är så ljuvligt god
skrivet av sanelahadziosmanovic90 den 6 Dec 2023
Luktar väldigt gott och prisvärd
skrivet av Cornelia Almeson den 21 Nov 2023
Lyxig doft som passar fantastiskt till hösten!
skrivet av annaj807 den 12 Oct 2023
A fav Luktar svingott, söt men ändå djup, varm men ändå pigg och skarp Får komplimanger på den ofta Mitt enda minus är precis som många andra säger att den inte håller så länge
skrivet av mira_e den 6 Oct 2023
Bra pris och en perfekt ungdomsparfym
skrivet av Pernilla Andersson den 29 Sep 2023
Älskar doften Luktade på denna i butik och vart då helt kär i doften. Beställde då hem denna i 100ml och är fortfarande lika nöjd #lykoreview
skrivet av alvaaa1111 den 24 Sep 2023
Älskar Fick denna i ett test och blev att beställa direkt, så len och mjuk doft. Rekommenderar för den som gillar lite sötare dofter #lykoreview
skrivet av signehogberg4gmail.com den 11 Sep 2023
Oemotståndlig Jag är en sucker för vaniljdofter och blev tipsad om den här. Det tog ändå ett bra tag innan jag faktiskt testade den, jag tänkte att en kändisparfym kan ju inte vara så bra. Men jag testade tillslut och föll hårt på en gång. Jag köpte den och den är min mest använda parfym hittills, och då har jag många att välja på. Jag använder den varje dag i arbetet och jag får komplimanger flera gånger i veckan för den. Den är en ganska lätt vaniljdoft med mycket värme i sig, doften stannar på huden många timmar. Jag upplever inte så mycket kokos i den dock men det gör inget för kokos förknippar jag med sommar. Och den här parfymen vill jag använda året om. #lLYKOREVIEW
skrivet av marie5132 den 8 Sep 2023
Fy fan vad bra den är Snälla dränk mig i denna parfym asså den är så jävla god!!!!
skrivet av maramkhalifa2006 den 19 Aug 2023
Fantastiskt bra service!!
skrivet av Johanna Maria Sävenmark den 4 Aug 2023
Parfym Älskar denna doft! Fräsch doft som varar länge.
skrivet av EwaB den 19 Jul 2023
Den luktar så himla gott.
skrivet av Shelan den 26 May 2023
Superläcker doft och design !!
skrivet av Gricel Alissavakis den 19 May 2023
Jätte fint
skrivet av Aytül Zarifeson den 30 Apr 2023
Min go to Luktar så himla gott. Rekommenderar!
skrivet av teaax2008 den 28 Apr 2023
💙☁️☁️ Tästä tuli reilu vuosi sitten yksi ehdottomista suosikeistani. Tuoksu, jonka kuvailu on aina ollut vaikeaa, mutta yritetään. Tää on ilmava, kookoksinen ja vähän sairaalamainen (hyvällä tavalla). Pakkaus on ihan hiton söpö. Sillä on oma "teline" ja se on soma pilvi. Tää näyttää kivalta hyllyssä eli siitä ehdottomasti plussaa. Alkutuoksu on erikoinen. Siitä tulee mieleen sairaala, mutta se haihtuu pois nopeasti ja sit avautuu tän tuoksun parhaat puolet. Makea päärynä, pehmoinen kookos. Vaniljan voi haistaa aina välillä, mutta se pysyy sellaisena taustatuoksuna. Kun tuoksu asettuu iholla hetken niin ymmärtää miksi tää vetää puoleensa niin monia. Makea, mutta ei liian. Kookos (oma suosikkini nuotti) pysyy läsnä kokoajan. Pohjan myski tekee tästä täydellisen niin arkeen ku erityisempiinki tilaisuuksiin. En tiedä mitään samankaltaista. Oon yrittänyt löytää tätä vastaavaa tuoksua, mutta ei vaan löydy. Tää on todellakin siis uniikki tapaus. Tuoksu: 10/10 Pakkaus: 10/10 Vuodenaika: Kevät, Kesä Vuorokaudenaika: Kaikki Tilaisuus: Arki ja juhla Pysyy iholla pitkään. Etenkin kun ensin muistaa kosteuttaa ihon ja/tai laittaa tuoksutonta öljyä pohjalle (rosehip seed oil). Jos muuten tykkäät Alien Goddessista niin tää vois olla sille joku sisko. Samanlainen viba vaikka tuoksu onkin erilainen. #lykoreview
skrivet av vanamo den 25 Apr 2023
snabb leverans och bra packat!!
skrivet av Mo Johanna Elisabet Allert den 21 Apr 2023
Riktigt fin men sämre hållbarhet Cloud är verkligen en vacker doft och den är väldigt lik Baccarat Rouge 540. Tyvärr är hållbarheten under dagen inte så bra men man får lite vad man betalar för. Jag brukar ha den när jag vill spara på min br540. Vill egentligen ge den 5 stjärnor men eftersom att man behöver fylla på under dagen så får den 3 stjärnor.
skrivet av mahiraas den 7 Mar 2023
Bästa doften Härlig doft! Rekommenderas #lykoreview
skrivet av adolfssontina den 24 Feb 2023
Gott gotti gott gott Köpte denna till min dotra och hon älskar den!!Jag själv tyckte också det lukta gott men jag föredrar inte så söta dofter som hon.
skrivet av bella_blomqvi10 den 12 Feb 2023
Älskar doften Doftar så gott!! Sitter kvar länge på mig.
skrivet av Brittis den 27 Jan 2023
Ariana Grande Cloud Jag har använt denna parfym i snart 4 år och jag kommer nog inte byta än. Får komplimanger varje gång jag använder den och den håller extremt länge! Verkligen tips!
skrivet av ssdteodora den 14 Dec 2022
Favorit! Har alltid älskat denna! Får så mycket komplimanger även av äldre damer som inte brukar föredra söta dofter! Känner fortfarande doften dagen efter man haft den!🥰
skrivet av flyktamanda den 21 Nov 2022
Underbar mild doft! Min nya favvo😍
skrivet av Jeanette Lindström den 10 Oct 2022
Min perfekta every day parfym. En söt och mysig doft som inte är för sötsliskig! Kommer att köpa den igen
skrivet av grotthjort den 6 Oct 2022
Vill köpa 100ml När kommer den som är 100ml/50ml tillbaka in?
skrivet av bahjo2001 den 30 Aug 2022
God! Fräsch, söt och ungdomlig, gillar den! Passar till de flesta tillfällen. I början tyckte jag att den var lite stark, provade då att spraya längre ifrån. Doftar så gott av trä när doften lagt sig 🥰
skrivet av bajen101 den 1 Aug 2022
Doftar fräscht och gott
skrivet av Malin Patricia Funke den 10 Jul 2022
Luktar gott, förpackningen är lite dum bara the cloud går av men rekommenderar den, lätt och god doft.
skrivet av Maria den 23 May 2022
Luktar så gott! Jättefin doft, tycker den luktar som kokos/päron och utvecklas sen till lite djupare typ vanilj. Min förpackning var lite skadad så den läcker lite, men annars nöjd! Inte den bästa hållbarheten men absolut inte den sämsta heller. #tävling
skrivet av viktoria358 den 19 May 2022
Förpackning? Har haft denna innan i 30ml och den luktar så otroligt gott. Har inte haft något problem med den alls. Men med denna så får jag inte ut själva parfymen från molnet som den står i. Det är något fel på min och det gör så att det är mycketmycket svårare att använda.
skrivet av holatheabergstrom den 7 May 2022
Doftar så himla gott!
skrivet av Elsie Alexandra Maria Forsyth den 1 May 2022
Min favorit! Ariana grandes parfymer är dem bästa parfymerna jag har använt:) och absolut denna! Väldigt god doft, känner inte kokosen, och det är jag glad över! Jag skulle beskriva doften som väldigt krämig, söt och ”mysig” Doften håller länge och är inte för stark, sprutade 2 sprut på min tröja o kände doften 2 dagar efter jag använde tröjan! Min favorit parfym!
skrivet av antebaarisic den 28 Apr 2022
Luktar gott Den luktar gott, påminner mig lite om en av Burberry’s dofter. Dock sitter den inte så länge på mig
skrivet av Amanda den 28 Apr 2022
En av de bästa parfymer jag vet
skrivet av Margareta Lundgren den 7 Apr 2022
Denna doftar jättegott, inte tung, inte blommig, som sötare regn enligt mej, denna köper jag fler gånger!
skrivet av Anneli K den 1 Apr 2022
☁️ Cloudy dream ☁️ Dette må være en av mine nye favoritt parfymer - uten tvil! Dette er en balansert duft av vanilje, med et hint av kokos som lukter himmelsk! Den er en perfekt vår/sommer duft for meg! Den er absolutt "flørtende" og mystisk! Jeg har allerede fått komplimenter på den, der flere har spurt hvor jeg har kjøpt den. Den kommer i flere størrelser, men jeg visste at jeg kom til å like den- så sikret meg en i 100ml ☁️ + Esken den kom i er utrolig fin, og designet på flasken er noe av det søteste jeg noen gang har sett. Parfymen har allerede fått en fast plass på soverommet mitt ✨
skrivet av elin.bt den 30 Mar 2022
☁️ Cloudy dream ☁️ Dette må være en av mine nye favoritt parfymer - uten tvil! Dette er en balansert duft av vanilje, med et hint av kokos som lukter himmelsk! Den er en perfekt vår/sommer duft for meg! Den er absolutt "flørtende" og mystisk! Jeg har allerede fått komplimenter på den, der flere har spurt hvor jeg har kjøpt den. Den kommer i flere størrelser, men jeg visste at jeg kom til å like den- så sikret meg en i 100ml ☁️ + Esken den kom i er utrolig fin, og designet på flasken er noe av det søteste jeg noen gang har sett. Parfymen har allerede fått en fast plass på soverommet mitt ✨
skrivet av elin.bt den 30 Mar 2022
Ny favorit Doftar underbart, söt och mjuk. Kokosen tar inte över utan blandar sig fantastiskt med vaniljen. Det här är verkligen en ny favorit
skrivet av N den 29 Mar 2022
Luktar för gott dessutom så håller lukten väldigt länge vilket är ett stort plus
skrivet av Sabina Redzematovic den 21 Mar 2022
Mkt bra doft
skrivet av Fadia Khalil den 14 Mar 2022
Ariana Grande Cloud. Billigt alternativ till Baccarat Rouge 540.
skrivet av s.engstrom den 24 Dec 2021
Okej doft till okej pris. Luktar gott men väldigt svagt på mig, doften försvann snabbt också.
skrivet av Anna den 11 Nov 2021
Wow Även som vuxen kan man bära denna parfym. Den luktar jättegott, sensuell o ändå diskret. Rekommenderar!! #tävling
skrivet av emely.svensson den 30 Oct 2021
Har aldrig fått så mycket komplimanger för en parfym som denna! <3
skrivet av Fanny den 29 Sep 2021
Min favorit! Här snackar vi parfym! Jag har haft den länge nu, och fullkomligt älskar den! Den doftar underbart och håller länge. Jag har alltid fått kommentarer då jag burit denna.
skrivet av jennifer.m.westin den 27 Aug 2021
får alltid komplimanger när jag bär denna parfym! underbar och unik doft som håller lääänge på kroppen och ännu längre på kläder! den är inte speciellt ungdomlig utan ganska djup i doften, så den passar alla åldrar!
skrivet av Alice den 30 Jul 2021
👌 Jätte go parfym 😍
skrivet av den 21 Jul 2021
Søt og kremete Lukter søtt, krem, kokos og vanilje. Litt syntetisk, men til prisen er det helt innafor. Jeg bruker den også til å blande med krydrete parfymer for å gi de et vaniljepreg. Unisex.
skrivet av djw den 8 Jun 2021
Min absoluta favoritparfym och har alltid fått mycket komplimanger över den. Den är väldigt annorlunda. Slutsåld överallt nu dock vilket gör mig väldigt ledsen:(
skrivet av Anonym den 16 Apr 2021
Fantastiskt god doft! Och den håller hur länge som helst! Riktigt bra kvalite för pengarna.
skrivet av Jen den 6 Apr 2021
Helt fantastisk! Har fått så otroligt mycket kommentarer om hur gott jag doftar när jag använt mig utav denna och jag är helt ärligt inte chockad. Den är underbar. Den luktar sött med lite inslag av blommor och vanilj. Du behöver endast ta ett sprut och man känner av den resten av dagen, superbra hållbarhet. Jag skulle verkligen rekommendera den här till alla och jag kommer till 100% köpa mig en ny när min tar slut 😍 #tävling
skrivet av aliciacornelia den 18 Mar 2021
Ljuvlig fräsch doft🤍 Mycket uppfriskande doft. Inte för tung men man känner ändå en fräsch doft. Jag känner lavendel och den kokos men inte för mycket utan en väldigt mjuk uppfriskande doft som luktar mycket gott ljuvlig förpackning sitter bra i stället men även lätt att lyfta ur. Rekomenderar för alla åldrar👍😊♥️ #tävling
skrivet av tildaemanuelsson den 7 Mar 2021
Passar som kvällsdoft! Inte så jätte söt, mer åt den fräscha hållet Hållbarheten är dock sådär
skrivet av Ella den 26 Feb 2021
Favorit! Wow wow wow! Absolut favorit
skrivet av sabina__ina den 18 Feb 2021
Älskar den!
skrivet av Sara L den 31 Jan 2021
ÄLSKAR! Detta är min absoluta favorit doft från Ari! Jag älskar hennes dofter men den här just hits different! Man kan använda den när som helst! Den doftar sött, men inte för sött.. Perfekt om du inte vill dofta så starkt! Älskaaar
skrivet av leonora1sojdelius den 22 Jan 2021
Jätte nöjd
skrivet av Magdalena Sundsten den 20 Jan 2021
För mycket! Ville verkligen gilla denna, har hört så mycket gott om den. Den första sprayen var god, men sen utvecklades det till en alldeles för söt doft med noter jag inte alls gillade. Den fick mig att må illa och gav mig huvudvärk tyvärr.
skrivet av luckymommy85 den 7 Jan 2021
Stinker påriktigt gräs😂
skrivet av L*** den 25 Dec 2020
Luktar lite som coccos, inte min favorit. Kanske passar någon som är yngre
skrivet av Patricia den 25 Dec 2020
Doftar så gott, typ sött och sensuell på samma gång fast ändå inte så söt .⭐
skrivet av Nora den 16 Dec 2020
Godaste parfymen någonsin
skrivet av Saga den 7 Dec 2020
Luktar supergott men på mig försvinner doften ganska fort tyvärr så jag måste spraya flera gånger under dagen
skrivet av Are den 30 Nov 2020
Luktar fantastiskt gott, många ger komplimanger när jag burit denna. Doften håller i sig hela dagen
skrivet av Iva den 12 Nov 2020
En superintressant parfym! Den är söt och femini men samtidigt inte för söt tack vare att den har en träig bas. En av de mest unika parfymerna jag äger då den inte liknar någon annan parfym. Den är väldigt prisvärd för den håller länge på huden (och ännu längre på kläder), så man behöver inte använda mycket av den.
skrivet av Felicia Krautsuk den 5 Nov 2020
Gillar denna skarpt! Köpte den till min dotter men jag använder den nästintill varje dag. Underbar doft. Håller fram till lunch upplever jag. Gillar annars La vie est belle, tresor midnight rose.
skrivet av Karin den 18 Oct 2020
En helt underbar doft som doftar hela dagen! Har aldrig fått så mycket komplimanger som när jag burit denna. Den är fruktig, men ändå lite träig i basen vilket gör det till en väldigt speciell parfym som jag aldrig doftat innan. Den sitter också väldigt länge i mina kläder och luktar lika gott där, vilket jag gillar. Skulle varmt rekommendera denna parfym!
skrivet av Alice Jansson den 3 Oct 2020
Hittat min favoritlukt. Luktar sött men inte för sött, lite unisex
skrivet av Petra den 16 Aug 2020
Cloud Luktar sjukt gott!
skrivet av ovin.michelle den 4 Jun 2020
Cloud Du har väl inte missat denna fina doft från Ariana Grande? Doftar krämig kokos och vanilj! Wow vilken kombination!
skrivet av arianagrande den 3 Jun 2020
En superintressant parfym! Den är söt och feminin men samtidigt inte för söt tack vare att den har en träig bas. En av de mest unika parfymerna jag äger då den inte liknar någon annan parfym. Den är väldigt prisvärd för den håller länge på huden (och ännu längre på kläder), så man behöver inte använda mycket av den.
skrivet av Felicia Krautsuk den 19 May 2020
BÄSTA DOFTEN!! Rekommenderar så mycket! Man får alltid så många komplimanger när man bär denna doft, kan lätt säga att detta är en av dom BÄSTA parfymen på denna jord!
skrivet av Alice den 26 Apr 2020
Himmelriket Älskar denna parfym, fått många komplimanger för den. Lätt, lagom söt och lite mystisk nästan. Bästa! #tävling
skrivet av ellinor.lundberg11 den 9 Apr 2020
Parfym har en super uppfriskande lukt
skrivet av Resel Chammo den 29 Mar 2020
Doften håller hela dagen
skrivet av Annika Nilsson den 26 Mar 2020
Underbar sommar parfym,som doftar länge 🌼
skrivet av Jaana Kaarnavuo den 19 Mar 2020
Lite söt men doftar väldigt gott. Det bästa utav allt, den doftar hela kvällen och dunstar inte bort.
skrivet av Carina Petersson den 18 Mar 2020
Luktar super och håller så länge
skrivet av Louise 98 den 20 Feb 2020
Så gott.. Denna parfym luktar så oerhört gott!!
skrivet av sansolsin den 13 Feb 2020
Behaglig doft som sitter hela dagen!
skrivet av Jenny den 13 Feb 2020
Behaglig doft som sitter hela dagen!
skrivet av Jenny den 13 Feb 2020
Såå söööt:(
skrivet av Eva Hallander den 6 Feb 2020
Såå söööt:(
skrivet av Eva Lindgren den 6 Feb 2020
Mycket fin
skrivet av Marietta den 15 Jan 2020
Mycket fin
skrivet av Marietta den 15 Jan 2020
Svag doft Väldigt svag doft, inte alls mycket doft av kokos . Gillar hennes andra parfymer sen innan, men denna var en flopp
skrivet av j_johansson_molin den 12 Jan 2020
Piękny zapach
skrivet av Ewelina H. den 11 Jan 2020
Piękny zapach
skrivet av Ewelina H. den 11 Jan 2020
En ungdomlig doft som passar alla tillfällen. Gillar alla hennes parfymer.
skrivet av Malin A. den 10 Jan 2020
EN PARFYM FRÅN HIMMELRIKET DEN HÄR PARFYMEN SMELLS LIKE HEAVEN! KÖP DEN DEN ÄR MAGIIIISKKKTTTT
skrivet av MONICA den 2 Jan 2020
FANTASTISK!!! denna parfymen är helt magisk den är både vacker och luktarn gott! den ger mig så härliga vibbar så köp den kära kunder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skrivet av Sally den 2 Jan 2020
EN PARFYM FRÅN HIMMELRIKET DEN HÄR PARFYMEN SMELLS LIKE HEAVEN! KÖP DEN DEN ÄR MAGIIIISKKKTTTT
skrivet av MONICA den 2 Jan 2020
FANTASTISK!!! denna parfymen är helt magisk den är både vacker och luktarn gott! den ger mig så härliga vibbar så köp den kära kunder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skrivet av Sally den 2 Jan 2020
Ihana tuote nopea toimitus Kiitos paljon,todella tyytyväinen
skrivet av Hanna den 12 Dec 2019
Underbar parfym! Älskar denna och priset var bra. Den är inte godisaktig som hennes tidigare, utan intressant. Fluffig och mysig, men inte äckligt söt. Fungerar också bra tillsammans med andra parfymer för att "fluffa" till dem!
skrivet av Pia den 23 Nov 2019
Underbar parfym! Älskar denna och priset var bra. Den är inte godisaktig som hennes tidigare, utan intressant. Fluffig och mysig, men inte äckligt söt. Fungerar också bra tillsammans med andra parfymer för att "fluffa" till dem!
skrivet av Pia den 23 Nov 2019
Älskar denna doft och rekommenderar starkt
skrivet av Tove den 17 Oct 2019
Älskar denna doft och rekommenderar starkt
skrivet av Tove den 17 Oct 2019
Underbar doft Bland den härligaste parfymen jag haft. Underbar doft som håller i . Många parfymer kan kännas som att dom "slutat lukta" men inte den här.
skrivet av jessica1449 den 13 Sep 2019
Underbar doft Bland den härligaste parfymen jag haft. Underbar doft som håller i . Många parfymer kan kännas som att dom "slutat lukta" men inte den här.
skrivet av jessica1449 den 13 Sep 2019
Luktar fantastiskt
skrivet av Sema den 16 Aug 2019
Luktar fantastiskt
skrivet av Sema den 16 Aug 2019
Ariana Grande Den luktar väldigt gott efter förväntan
skrivet av Ida den 6 Aug 2019
Ariana Grande Den luktar väldigt gott efter förväntan
skrivet av Ida den 6 Aug 2019
Nöjd Bra paketerat .Bra pris
skrivet av Elenor H. den 5 Aug 2019
Nöjd Bra paketerat .Bra pris
skrivet av Elenor H. den 5 Aug 2019
Favorit Min favorit parfym från ariana grande. Luktar himmelskt och sött.
skrivet av maja å den 12 Jul 2019
Missnöjd med leveransen Beställde i tisdags, Idag är det fredag och har fortfarande inte fått min vara. Snacka om missnöjd då man ville ha den innan helgen. Och det står att dom har 1 leveransdag.
skrivet av EVELINA den 28 Jun 2019
Parfym Vilken underbar parfym för sommarväder! Dessutom fick för så bra pris :-)
skrivet av laura184 den 3 Jun 2019
Parfym Vilken underbar parfym för sommarväder! Dessutom fick för så bra pris :-)
skrivet av laura184 den 3 Jun 2019
Bra
skrivet av Irina den 29 May 2019
Bra
skrivet av Irina den 29 May 2019
Mmmh Hon gör det igen! Med hennes andra magiska dofter passar denna verkligen in. Söt flaska och doften passar till alla tillfällen
skrivet av saraibrahiiim den 27 May 2019
Luktar förtaskigt Luktar fruktansvärt märkligt, sött och tantigt och typ gammalt.
skrivet av bella.larsson01 den 20 May 2019
Min nya favorit Som ett fan av Ariana Grande köper jag alltid hennes senaste parfymer, utan tvekan innan jag ens hunnit lukta på dem. Beställde denna utan att veta något om hur den luktade men var väldigt positivt överraskad då den inte alls är lika söt som hennes tidigare parfymer! Definitivt en ny favorit, den håller också OTROLIGT länge, nästan så att man inte behöver spreja igen dagen efter man haft på den. #tävling
skrivet av mangnus den 15 May 2019
Underbar Helt fantastisk perfym, doftar såå gott. Den har en sommrig doft av sött och friskt. Rekommenderas starkt, en härlig semesterdoft. ❤️❤️
skrivet av sanna2196 den 13 May 2019
Jag är väldigt glad och nöjd med mitt köp :)
skrivet av Carolina den 29 Apr 2019
Jag är väldigt glad och nöjd med mitt köp :)
skrivet av Carolina den 29 Apr 2019
En helt underbar parfym,doftar så gott och den kommer att passa perfekt i sommar. Sött men inte sliskigt,denna doft kommer jag att återkomma till.
skrivet av Annica den 14 Apr 2019
Ny favorit Denna doften är så fantastisk att den drar till sig uppmärksamhet, Passar både som dag och kvällsdoft
skrivet av lyko-halmstad den 9 Apr 2019
Ren chansning vid inköp! Luktar gott men är inte min doft.
skrivet av Arlena den 22 Mar 2019
Ren chansning vid inköp! Luktar gott men är inte min doft.
skrivet av Arlena den 22 Mar 2019
Jättenöjd luktar väldigt gott😇
skrivet av Eva den 16 Mar 2019
Jättenöjd luktar väldigt gott:innocent:
skrivet av Eva den 16 Mar 2019
Favoriten!
skrivet av Victorine den 7 Mar 2019
Favoriten!
skrivet av Victorine den 7 Mar 2019
Perfekt! Doftar starkt (som en parfym ska) och håller LÄNGE!! Luktar varm sockervadd, sött men på ett mjukt och mjölkigt sätt. Inget för den som har svårt för söta och tjejiga dofter. perfekt till vardags.
skrivet av Julia den 4 Mar 2019
Cloud Den luktar fantastisk!!
skrivet av soranafechete3 den 3 Mar 2019
Alltså magi i en flaska! Älskar! Du som gillar Black opium denna påminner. Ny favorit!
skrivet av Christina den 26 Feb 2019
Smälter in i huden Så härlig!
skrivet av Ulrika den 25 Feb 2019
Smälter in i huden Så härlig!
skrivet av Ulrika den 25 Feb 2019
Ariana Grande Cloud - Ingen besvikelse Så kom den då det efterlängtade Cloude, och jag är inte besviken. Har sen innan Ariana Grande Ari som är helt underbar och en av mina absoluta favorit parfymer. Ariana Grande Cloude är helt olik Ari, en jättegod doft som jag blir glad av. Saftig söt men inte för söt, en lätt fruktig, blommig doft som övergår i tydlig kokos, kola och vanilj. Så ljuvlig! En unik parfym som tar plats men ändå är diskret på något vis... Rekommenderas starkt. <3 #tävling
skrivet av tiara2 den 24 Feb 2019
Ariana Grande Cloud - Ingen besvikelse Så kom den då det efterlängtade Cloude, och jag är inte besviken. Har sen innan Ariana Grande Ari som är helt underbar och en av mina absoluta favorit parfymer. Ariana Grande Cloude är helt olik Ari, en jättegod doft som jag blir glad av. Saftig söt men inte för söt, en lätt fruktig, blommig doft som övergår i tydlig kokos, kola och vanilj. Så ljuvlig! En unik parfym som tar plats men ändå är diskret på något vis... Rekommenderas starkt. <3 #tävling
skrivet av tiara2 den 24 Feb 2019
Wow! Doftar mognare än tidigare Grande parfymer, men jisses vilken doft! Beroende efter första applicering, och flaskan är ju såå fin!
skrivet av Amanda den 14 Feb 2019
Wow! Doftar mognare än tidigare Grande parfymer, men jisses vilken doft! Beroende efter första applicering, och flaskan är ju såå fin!
skrivet av Amanda den 14 Feb 2019
Nya favoriten! Helt underbar doft! Ny favorit i samlingen, rekommenderar! 😍
skrivet av Emma M. den 10 Feb 2019
Nya favoriten! Helt underbar doft! Ny favorit i samlingen, rekommenderar! :heart_eyes:
skrivet av Emma M. den 10 Feb 2019
Candy Love OMG!!!! Den här är så fint, bara älskar den! Doften är söt men inte för söt! Ny favorit! :)
skrivet av Emma A den 8 Feb 2019
Cloud är heeelt underbar! Doften är en gräddig samt söt kokosdoft som känns lite mer mogen än Arianas andra dofter. Något jag har märkt är att den håller sämre i kylan, men länge i värme/rumstemperatur och därför är den perfekt att använda till våren och sommaren.
skrivet av Tereza den 5 Feb 2019
en ny favorit! var lite tveksam på toppnoterna men när den lagt sig så är den helt underbar! i mitt tycke doftar den inte typiskt kvinnligt utan med unisex och nästan lite man 😅 älskar den oavsett! blir att passa på när det är kampanj!
skrivet av rebecka43 den 4 Feb 2019
WOW! Äntligen har Arianas parfym kommit till Sverige, som jag längtat!
skrivet av Sofia den 4 Feb 2019
Utmärkt!
skrivet av Galo den 2 Feb 2019
Utmärkt!
skrivet av Galo den 2 Feb 2019
Fin! Superfin och härlig doft, inte särskilt stark utan mer hudnära.
skrivet av Anne den 1 Feb 2019
Fin! Superfin och härlig doft, inte särskilt stark utan mer hudnära.
skrivet av Anne S. den 1 Feb 2019
Gleder meg! Ahh! Gleder meg til å kjøpe den, dere bør kjøpe den!!
skrivet av Ida den 31 Jan 2019
Äntligen Som jag har väntat på att denna skulle släppas i Sverige. Så härlig doft och cool flaska!
skrivet av Lina den 23 Jan 2019
Äntligen! WOW! Äntligen är den här, som jag längtat! Den är bara helt magisk <3
skrivet av Sofia den 23 Jan 2019
Äntligen! WOW! Äntligen är den här, som jag längtat! Den är bara helt magisk <3
skrivet av Sofia den 23 Jan 2019
Äntligen Som jag har väntat på att denna skulle släppas i Sverige. Så härlig doft och cool flaska!
skrivet av Lina den 23 Jan 2019
Cloud Den bästa parfymen hitills från Grande!
skrivet av Larray den 22 Jan 2019
Cloud Den bästa parfymen hitills från Grande!
skrivet av Larray den 22 Jan 2019