Viktor & Rolf Flowerbomb

Flowerbomb Eau de Parfum är en damparfym från Viktor & Rolf som lanserades 2004.

4.9
Betyg
45
Omdömen
5
Butiker
12%
TOPP

Viktor & Rolf Flowerbomb EdP har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 45 omdömen. Snittbetyg för märket Viktor & Rolf är 4.5.

45 reccensioner & kommentarer
Underbar Älskar denna parfymen! Den passar mig perfekt och främlingar har kommit fram på stan och sagt att jag luktar väldigt gott.
skrivet av Rebecca F den 6 Jan 2018
Fantastiskt! Jag älskar den här parfymen! Den luktar helt gudomligt utan att vara för "fräsch" eller för "sötsliskigt". Både min mamma jag och min syster har den så jag skulle verkligen rekomendera den till alla!
skrivet av Sara B den 15 Nov 2017
Den självklara favoriten Absoluta favoriten! En lätt och fräsch doft som passar både till fest eller vardag ?
skrivet av Marina L den 13 Oct 2017
Kvinnlig Tycker den doftar väldigt starkt och kvinnligt, passade inte på min hud men som jag förstår är den väldigt populär på andra
skrivet av Monette E den 11 Oct 2017
Blommig och lätt En blommig och lätt parfym. En av mina favoriter just nu!
skrivet av fridalpersson den 26 Sep 2017
Blindköpte denna parfymen efter att ha läst alla recensioner och är inte besviken! Luktar gott och varmt på något sätt. Passar alla i alla åldrar och plus för den fina flaskan. :)
skrivet av Malin Davidsson den 25 Sep 2017
Luktar så otroligt gott! En lätt och ändå blommig doft, som jag fick av min man i födelsedagspresent. Den luktar fräscht och lite blommigt hela dagen. Fin förpackning också, synd att den snart är slut..
skrivet av Anna18551 den 15 Sep 2017
Min favoritt, fått mange kompliment
skrivet av Xx den 12 Sep 2017
Min absoluta favorit, är inne på fjärde flaskan. Doften håller länge men är inte påträngande. Får jättelätt huvudvärk av parfymer och parfymerade skönhetsprodukter men aldrig av denna.
skrivet av Louise den 26 Aug 2017
Tidlös doft En doft man aldrig tröttnar på, du kan använda den både på dagtid och kvällstid. Många män älskar denna doft på damer!
skrivet av Selma den 12 Aug 2017
En älskling! Åh, så underbar! Luktar så härligt, lite blommigt men inte för tungt. Brukar inte bry mig så mycket om parfymer, men fick ett test av den här och sen var jag kär. Lukten håller bra, vilket jag tycker är viktigt. Bara bra att säga om den, funderar du på att köpa den stödjer jag det! ;)
skrivet av Elin den 10 Jul 2017
Fått många komplimanger för denna parfym! Supergod, fruktig fräsch och lagom stark !
skrivet av X den 3 Jun 2017
Innan jag fick hem ett doftprov av denna fantastiska parfym hade jag aldrig varit förälskad i en doft. Det var någonting onaturligt. Parfym kunde på sin höjd lukta gott. Men denna! Denna doft är beroendeframkallande! Så fantastisk! Så underbar! Köpte såklart en flaska och nu kan jag njuta varje dag 😍😍😍
skrivet av Suzanne Ekström Svedén den 1 Jun 2017
Mari Så fräsch!! Super god! Får så många kommentarer om min lukt!
skrivet av Mari den 17 May 2017
Dödlig Tjejer, vill ni lukta gott dagen lång så rekommenderar jag denna parfymen staaarkt!! Den luktar så guuudomligt gott, får alltid komplimanger när jag bär denna. Finns alltid med i väskan också, köp ni kmr inte ångra er!!
skrivet av Tina den 20 Apr 2017
Fick hem denna idag i prov eller test och jag tyckte att den luktar jätte gott och kvinnligt ska nog köpa en liten flaska :)
skrivet av Nathalie den 17 Mar 2017
Min favorit, år efter år. Doften sitter länge men är inte för påträngande. En av de få parfymer jag som astmatiker kan använda.
skrivet av Pernilla Larsson den 9 Mar 2017
Min bästa favoritparfym! Får alltid komplimanger när jag bär den.Varm,mysig och helt underbar.
skrivet av Lena den 9 Mar 2017
Absoluta favvon!! Flirtig, tjejig, fräsch men inte för tung. Passar lika bra till vardags som till fest, top notch.
skrivet av Marie Anundi den 9 Mar 2017
Funkar lika bra till vardags som fest, min absoluta favorit parfym
skrivet av Linda den 9 Mar 2017
Min absoluta favoritparfym. Fungerar lika bra vardag som till fest! Får alltid frågan vad det är för parfym jag har då alla tycker den luktar så gott.
skrivet av Therese H den 8 Mar 2017
Tidlös doft om alltid kommer vara en favorit! Fått så mycket beröm för denna som både har djup men fortfarande väldigt fräcsh. Passar alla årstider och tillfällen! My love!
skrivet av Karolin J den 8 Mar 2017
Fortfarande en favorit...tror aldrig att jag tröttnar på denna doft.
skrivet av Ingela Nilsson den 2 Mar 2017
Har svårt att släppa denna! Använt den hur länge som helst. Det är den perfekta doften till alla tillfällen
skrivet av Amanda Z den 2 Mar 2017
Ljuvlig doft! Söt och blommig! Passar till alla dygnets timmar.
skrivet av Cathrine den 1 Mar 2017
Skulle jag få välja en parfym att ha resten av livet så hade det vart denna. LOVE LOVE LOVE IT!
skrivet av Iza den 28 Feb 2017
Min favorit parfym! Härlig, ljuv och med mild söt doft. Den är kanon!
skrivet av Izabelle Jankovic Svensson den 27 Feb 2017
Mkt lätt och mjuk doft, passar alla tillfällen. Börjar du med denna doft är det lätt du aldrig slutar man blir helt enkelt inte trött på den.
skrivet av Margaret Susanne Pennsäter den 27 Feb 2017
En absolut favorit bland parfymer! En härlig doft av blommor, rekommenderas starkt!!
skrivet av Josefine den 26 Feb 2017
Underbar doft för de som passar i och gillar söta och blommiga dofter. Detta är en riktigt sofistikerad och ungdomlig parfym som kan bäras såväl på fest som till vardags.
skrivet av Julia H den 26 Feb 2017
Underbar doft som jag aldrig tröttnar på.
skrivet av Åke Mikael Svensson Tobé den 25 Feb 2017
Jag fullkomligt älskar den här doften. Den är feminin och sensuell utan att vara för söt eller tung. Jag har fått så många komplimanger och frågor om den här doften. Ett plus är också att den är dryg och räcker länge.
skrivet av Lena H den 24 Feb 2017
En del tycker att denna är lite tung, inte på mig, den är väldigt behaglig. Man doftar gott utan att det känns tillgjort. Jag har som säkert flera andra svårt att hitta en doft som passar mig, jag skulle säga att den är en av två av alla parfymer jag ägt och provat. Plus för den fina flaskan.
skrivet av Sophie den 23 Feb 2017
Finns ingen parfymdoft som slår denna. Passar i princip alla kvinnor oavsett ålder!
skrivet av Maria M den 23 Feb 2017
Relativt söt/sensuell doft men det är just det jag tycker om. Brukar antingen köpa den här eller Big Pony pink från Ralph Lauren. Passar året runt och ger en intensiv doft redan efter ett sprut.
skrivet av Isabella den 23 Feb 2017
Doftar underbart & håller superlänge. Den känns personlig då den doftar olika på olika personer.
skrivet av Tania De Assuncao Gabrielsson den 22 Feb 2017
Floder bomb Fantastisk doft! En vinnare!
skrivet av Susanne den 3 Feb 2017
Luktar så gott Min favorit parfym
skrivet av Diana A. den 26 Jan 2017
vilken Bomb Helt underbar doft det bästa man kan köpa
skrivet av Göran den 16 Jan 2017
Helt underbart. Bästa parfymen jag ägt.
skrivet av Jennifer den 9 Sep 2016
Sen debuten år 2005 .. Så har jag alltid en flaska "Flowerbomb" hemma. Den är FANTASTISKT!
skrivet av SamSam den 13 Aug 2012
Ljuvlig! En medveten, vuxen och verkligen kvinnlig doft. Sensuell, mjuk och fyllig som sitter kvar hela dagen. En doft som får uppmärksamhet av omgivningen. Ingen "flickparfym".
skrivet av N den 4 Oct 2010
Ljuvlig! Passar verkligen yngre, jag är 24 år och har haft denna doft 3 år tillbaka. Och jag har många vänninor som också använder sig av denna doft. Underbar samt prisvärd då man slipper spruta på sig av denna oft flera ggr per dag, den sitter på bra.
skrivet av M den 14 Jul 2010
Bästa Den enda doften jag vill ha. Har haft den i 5 år och kan inte vara utan. En mjuk och underbar doft. Så fort jag kommer in i ett rum med folk får jag alltid kommentaren att jag luktar så gott. Den är verkligen prisvärd. Passar även yngre tjejer. Jag är bara 22.
skrivet av K den 2 Jul 2010
Helt underbar! En blommig, mycket kvinnlig doft som står för sig själv! Är söt och sensuell med en vuxen karaktär, alltså ingen doft för en yngre tjejer... liten dos av marie antoinette, ljuva fräscha blommor och heta sensuella sommarnätter.. alltså söt, ljuv och sexig - precis som en kvinna!
skrivet av FN den 27 Oct 2009