Ariana Grande Sweet Like Candy

Sweet Like Candy Eau de Parfum är en damparfym från Ariana Grande som lanserades 2016.

4.6
Betyg
50
Omdömen
4
Butiker
27%
TOPP

Ariana Grande Sweet Like Candy EdP har fått betyget 4.6 av 5 baserat på 50 omdömen. Snittbetyg för märket Ariana Grande är 4.4.

50 reccensioner & kommentarer
För söt Du kommer lukta som en vandrande sockervadd. Köpte denna baserat på alla fina omdömen nedan men tycker den är lite för söt, luktar fortfarande gott dock- kommer bara inte köpa igen.
skrivet av linn.andersson95 den 11 Jul 2018
Luktar gott
skrivet av Kristin den 1 Jun 2018
Nja Bra att ha i handväskan men doftar inte speciellt gott. Tycker bättre om Brittany Spears dofter än den här.
skrivet av Sarah den 10 Apr 2018
Luktar jätte gott
skrivet av Sanna den 25 Mar 2018
Söt luktar jättegott, alla hennes parfymer luktar jättegott.
skrivet av Rebecca den 21 Mar 2018
Ljuvlig doft! Ljuvlig doft och söt flaska! En härlig parfym för alla tillfällen! Den hade fått full pott av mig om det inte vore för att doften försvinner efter ett tag.
skrivet av Mimmi452 den 4 Mar 2018
Heeelt ljuvlig och VEGANSK <3 Helt kär i denna doft och SÅ glad att den är vegansk! I övrigt finns mest hälsokost-aktiga dofter och "vuxnare" dofter men jag älskar sockersöta, lätta och fräscha dofter så den här är helt perfekt för mig. Så himla lycklig att den finns. Anledningen till att den inte får full poäng är att hållbarheten kunde varit bättre, den försvinner fortare än mina andra parfymer. Men ändå oslagbar pga doften och underbart fin flaska <3
skrivet av HannahSolina den 1 Mar 2018
Luktar gott!
skrivet av Anna den 21 Feb 2018
Tung doft. Man får huvudvärk av den! Varubeskrivningen utlovar dock
skrivet av Lisbeth den 18 Feb 2018
Cindy Bra att ha i handväskan, god doft!
skrivet av Åsa den 31 Jan 2018
Ljuvligt god En helt enkelt underbar parfym med söt och förtrollande doft. Lätt och ljuv och för alla tillfällen.
skrivet av Lillemor den 26 Jan 2018
Underbar doft
skrivet av Maud den 19 Jan 2018
god frisk doft
skrivet av Anna den 13 Jan 2018
En otroligt fräsch doft och förpackningen gör den perfekt att ha med sig i handväskan på utekvällen
skrivet av Ida den 10 Jan 2018
Doftar gott
skrivet av Jane den 10 Jan 2018
Uppfyller förväntningarna. Köpte den till min tonåring. Hon älskar den! Mild och lite söt (inte för söt).
skrivet av Anna den 3 Jan 2018
Sweet as candy Tycker den luktar väldigt lite/svagt!
skrivet av Barbro den 30 Dec 2017
God doft Jätte härlig doft och luktar verkligen mjukt men ändå lite sött
skrivet av therese den 17 Dec 2017
Doften är unik Jag tycker att doften inte är för tung och lukta söt som godis ja typ som namnet lätt 5 av 5
skrivet av Anonym den 17 Dec 2017
Sweet like Candy -Ariana Grande Doftar gott
skrivet av Pernilla den 11 Dec 2017
❤️
skrivet av Mekala den 11 Dec 2017
Den är ok Den doftar gott bra att ha med i väskan
skrivet av Viktoria Olsson den 12 Nov 2017
Favorit Älskar doften, får många kommentarer om att man doftar underbart med denna!! Har en väldig ungdomlig karaktär, söt men inte för söt, fräsch och helt allmän perfekt.
skrivet av Frida den 15 Oct 2017
Underbar!!@ Alla älskar den!!
skrivet av Petra1087 den 7 Oct 2017
Parfym Adriana Grande Rolling flaska du slösar inte med parfymen. Liten o behändig att ha i väskan älskar doften
skrivet av Britt-Marie C. den 4 Oct 2017
Söt och väl passande Passar många, kan behöva tid på att accepteras av luktsinnet så var det iaf för mig. Men nu älskar jag den.
skrivet av Anna W den 29 Sep 2017
Söt och väl passande Otroligt söt, tar dock ett tag att vänja sig, iaf för mig. Men nu är den beroendeframkallande. Älskar den.
skrivet av lizzy_23591 den 29 Sep 2017
Så otroligt gott Det luktar så gott <3
skrivet av maiszewefi.1997 den 26 Sep 2017
Supernöjd Otroligt frisk doft. Får komplimanger av vänner och arbetskollegor som frågar vilken doft jag använder. Supernöjd!
skrivet av sarasavolain1 den 19 Sep 2017
God doft. Doftar gott men väldigt sött. Doften sitter i länge. Jättefin flaska!
skrivet av Pernilla1538 den 16 Sep 2017
Sweet like candy Gör skäl för namnet , jättefin !
skrivet av Solveig E. den 7 Aug 2017
Ariana Grande Lukta bra. Men räcker inte länge än några timmar och sen doften försvinner.
skrivet av Galina25 den 31 Jul 2017
Ariana grande rollon Bästa parfymen ever Jag älskar den ❤
skrivet av Maria8755 den 18 Jul 2017
Ariana grande rollon Bästa parfymen ever Jag älskar den ❤
skrivet av Maria8755 den 18 Jul 2017
Fullkomligt underbar doft. Så oerhört feminin, sockersöt, fruktig, pudrig och mjuk på ett fantastiskt vis, man luktar som en sommardröm. Denna har allt! Ger ej huvudvärk som många andra dofter, . För de som vill dofta ljuvligt, oavsett ålder! 💕🍬🍭
skrivet av Kajsa Maria Othilia ohansson den 30 Jun 2017
Söt men inte för söt! Söt, tjejig, men inte för mycket. Doftar mycket gott, lätt och inte för söt som sagt.
skrivet av Bedur S den 17 Jun 2017
Mums! Luktar super sött, ungdomlig parfym. Gillar den väldigt mycket!
skrivet av Rita den 15 May 2017
Alltså den luktar så jävla gott seriöst!! Varje gång jag känner denna doft så sluter jag ögonen och drömmer mig bort. Älskar den
skrivet av Anastasia Backlund den 22 Mar 2017
FAVORIT DOFT. Man doftar som en bakelse!
skrivet av C den 9 Mar 2017
Den bästa kändisparfymen på marknaden! Luktar sött och sååå underbart! Tyvärr håller den inte så länge
skrivet av Amanda Wizping den 9 Mar 2017
Luktar underbart!! Får så mycket komplimanger när jag har på mig denna parfym. Den luktar verkligen gudomligt och doften sitter kvar läänge vilket är ett stort plus
skrivet av E den 28 Feb 2017
Jag älskar söta dofter och det är precis vad denna är, jag klarar ej av tunga lukter då jag får ont i huvudet men denna är perfekt!
skrivet av Amanda Jönsson den 16 Feb 2017
Söt & fräsch jättegod vardagsparfym
skrivet av Michelle den 16 Feb 2017
Amazing! Bara älskar denna parfym!! 5/5 utan tvekan!
skrivet av helena_magnusson den 25 Jan 2017
Amazing! Bara älskar denna parfym!! 5/5 utan tvekan!
skrivet av helena_magnusson den 25 Jan 2017
mild,söt och ej för tung doft
skrivet av Ana den 27 Dec 2016
Ungdomlig och lekfull doft
skrivet av Carina den 12 Dec 2016
Jag vill oftast ha tyngre parfymer men när jag skulle leta efter en ny så fastnade jag för den här. Luktar så mysigt! Godis! Fräsch men ändå extremt söt. Man känner sig fräsch och mysig och snygg när man har den på sig. Inte alls en konstgjord lukt som jag tycker att andra söta parfymer kan lukta. Nä alltså superbra!
skrivet av Mimmi den 5 Nov 2016
Doftar gott En parfym som doftar väldigt gott men försvinner ganska snabbt
skrivet av Monica den 28 Oct 2016
Doftar fantastiskt gott, lite mer fräscht/söt än Arianas första doft. Väldigt mycket päron i doften vilket jag tycker om, sen har vi självklart den la snygga flaskan!! Sitter hela dagen (men blir en aning lättare givetvis)
skrivet av Malin den 14 Oct 2016